23948sdkhjf

OnRobot A/S

OnRobot er en dedikeret, innovativ virksomheder, der har specialiseret sig i Plug & Produce end-of-arm-værktøjer, som gør det muligt for producenter at udnytte fordelene ved kollaborative robotter til fulde.

OnRobots gribere og sensorer bruges i mange traditionelle industrielle sammenhænge, men takket været vores end-of-arm-værktøjers brede anvendelighed og fleksibilitet, er der ingen grænser for deres anvendelse.

 

Vores løsninger bruges inden for en række områder

, så som:

  • Pick & Place
  • Maskinpasning
  • Emballering og palletering
  • Montage/samling
  • Kvalitetstest og eftersyn
  • Overfladebehandling


OnRobot blev etableret i 2015 og fusionerede med Perception Robotics og OptoForce i 2018, hvilket blev efterfulgt af opkøbet af Purple Robotics nogle måneder senere. I april 2019 købte OnRobot de immaterielle rettigheder til Blue Workforce, som er en dansk virksomhed, der fremstiller gribere og et visionsystem. OnRobots produktsortiment omfatter i dag et bredt udvalg af end-of-arm-værktøjer, herunder elektriske gribere, kraft/momentsensorer, en vakuumgriber, den prisvindende Gecko Gripper og værktøjsskiftere. Dette nye udvalg fra OnRobot gør det hurtigere og nemmere at automatisere opgaver som emballering, kvalitetskontrol, materialehåndtering, maskinbearbejdning, montering og overfladebehandling. Virksomheden planlægger at vækste gennem yderligere opkøb i de kommende år. OnRobot har hovedsæde i Danmark og afdelinger i USA, Tyskland, Spanien, Polen, Kina, Japan, Sydkorea, Singapore og Ungarn.

Få mere information på

www.onrobot.com

.

Leverandør-kompetencer

Fakta om OnRobot A/S

Adresse
OnRobot A/S
Teglværksvej 47H
5220 Odense SØ
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Odense Kommune

Telefon: +45 53535737

CVR nummer: DK36492449

Ansatte: 200

Kontaktpersoner

Karina Andersen
Stilling: PR & Marketing Manager, Northern Europe
Direkte telefon: +45 21601825

Send til en kollega

0.125