23948sdkhjf
Del siden

Scanlux Packaging A/S

SCANLUX  PACKAGING– din emballageleverandør

Hos Scanlux Packaging skaber vi emballager, der inspirerer med sine former og materialer, og som både skaber forventningens glæde og stærke minder. Det er vores passion og kompetence at skabe emballageoplevelser, der forlænger og understøtter brands fortællinger både før, under og efter udpakningen. Udover skræddersyede emballageløsninger, tilbyder vi også en bred vifte af smukke og spændende emballagedesigns lige til at bestille fra vores webshop.

Med mere end 30 års erfaring inden for emballagedesign, produktionsmetoder og materialer er forretningen i dag en af Skandinaviens største udbydere af detailemballage. Med udgangspunkt i naturskønne Fredensborg og stærkt forankret i skandinavisk designtradition, serviceres både mindre virksomheder men i særdeleshed store detailkæder i ind- og udland

Alt under ét tag
Vi tager os af alle trin i processen fra design til produktion. Vi tilbyder unikke designs, logistik, opbevaring og distribution af din emballage, samt mulighed for at have din egen personlige emballagewebshop.

Vi har alle faciliteter, systemer og ekspertise til at håndtere logistik og distribution af emballage til din butik. 

Vi lagerfører dit sortiment af emballage, så du undgår overproduktion, restordrer eller mangel. Og vi kan også tilbyde dig også en webshop, der gør det nemt for dine butikker selvstændigt at bestille emballage og hurtigt få leveret direkte til døren efter behov.

Vi tror på, at gode relationer og langvarigt samarbejde med gode kunder skaber de bedste gensidige resultater.

Har du brug for et nyt design? Leder du efter nye materialer eller bæredygtige emballageløsninger? Måske vil du bare gerne inspireres? Vi sidder klar til at inspirere og rådgive dig omkring din emballage?

Kontakt os her.

Scanlux Packaging A/S
Kratbjerg 308
3480 Fredensborg
Danmark
CVR nummer: DK71051218
P nummer: 1002334021
30
FSC, ISO 14001
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.063