23948sdkhjf
Del siden

BITO Storage Systems Nordic

BITO Storage Systems Nordic er en af Europas absolut førende leverandører af professionelle lager- og logistikløsninger til optimering af produktion og lager.

BITO Storage Systems Nordic er en del af den internationale, familieejede koncern BITO Lagertechnik Bittmann GmbH med 1.200 engagerede medarbejdere. Virksomheden blev grundlagt i 1845, og siden 1959 har udvikling af innovative kundeorienterede lagerløsninger i tysk kvalitet og et højt serviceniveau været drivkraften. 

BITO’s produktprogram omfatter bl.a.:

Reoler og reolsystemer, herunder hylde- og småvarereol, pallereol, storfagsreol, grenreol, langspændsreol, sværgodsreol og dynamiske reoler.
Lager og plukkesystemer, herunder gennemløbsreol til paller og stykgods, dybdestablingsreol og flerfagsreol samt automatiserede plukkesystemer.
Transport- og plukkekasser, herunder plukkekasser, stabelkasser, transportkasser, materialeflowskasser og bakker. Kasserne er fra egen produktion og flere med 5 års garanti. Vi tilbyder også track&trace-system til vores transportkasser herunder specialkasser til medicinalindustrien.
Miljørigtig opbevaring, herunder miljøvenlig lagring, arbejdspladssystemer, intern transport.
Arbejdsborde/ arbejdspladssystemer, herunder arbejdsborde, PC-stationer, pakkeborde, skillevægge og skabe.
LEO locative, LEO flow og LEO custom, førerløs AGV til intern transport af kasser og varer med mange muligheder for kundetilpasninger. 

Du kan læse mere om vores produkter og lagerløsninger på www.bito.com.

 

BITO Storage Systems Nordic
Agerhatten 16C, indgang 4
5220 Odense SØ
Danmark
CVR nummer: DK25937961
P nummer: 1008326572
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031