23948sdkhjf

Staalcentrum

Staalcentrum er et virksomhedsnetværk, der er målrettet producenter af fremstillingsudstyr til fødevareindustrien. Målet er at udbygge Danmarks stærke position inden for teknologier til produktion af sikre fødevarer og andre produkter af høj kvalitet.

Vores formål er at skabe et internationalt vækstcenter for markedsdrevet udvikling af innovativt procesudstyr til fremstilling og distribution af fødevarer, ingredienser samt biotek- og pharmaprodukter.

Netværket virker på tværs af firmaer og brancher – og mellem forskellige led i værdikæden: Fra leverandører af komponenter over rådgivere og videncentre til producenter af fødevarer. Dermed skabes erfaringsudveksling mellem aktører, der ellers sjældent mødes.

For eksempel har producenter af mejeriprodukter, slagterivarer, brød og fiskeprodukter deltaget i centret sammen med bryggerier, farmaceutiske virksomheder og anlægsleverandører til disse brancher. Samtidig har underleverandører og komponentleverandører fået indsigt i slutbrugernes krav.

Her kan du læse mere om mulighederne ved et medlemskab

Leverandør-kompetencer

Fakta om Staalcentrum

Adresse
Staalcentrum
Gl. Aarhusvej 344
8800 Viborg
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Viborg Kommune

Telefon: +45 42 482 482

CVR nummer: DK29278849

P nummer: 1012055192

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Alan Friis
Stilling: Daglig leder

Send til en kollega

0.165