23948sdkhjf

Seimei ApS

SEiMEi er virksomheden bag de danske, friske WiSH-prdukter.

Med et team på 7 dedikerede medarbejdere sørger vi for dagligt at sende vores rene og gode produkter på markedet. Vi moster dagligt juicer, der er fri for tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Vores råvarer finder vi helst lokalt og nationalt, fordi det giver mening for os at støtte de danske landmænd og frugtavlere, og fordi det samtidigt ikke belaster miljøet unødigt.

Vores produktprogram omfatter:

  • Juicer
  • Fuldkornsjuice
  • Økologiske grøntsagsjuicer
  • Ingefærshots
  • Vand
  • Fuldkornsnacks

Produktion
Vores produktion er hjertet i fremstillingen af WISH fuldkornsdrik, men uden partnerskaber med råvareleverandører, vores egen udviklingsafdeling og egen køledistribution ville det ikke kunne lykkes at fremstille så unikke, friske produkter. I hele værdikæden er ærlig omtanke og omhyggelighed bærende elementer.

Hos os er der ikke noget, der hedder “madspild”. Resterne fra juiceproduktionen, frugtpulpen, bruger vi til WiSH Fuldkornsknas. Frugtpulpen bliver bagt til en sund, fiberrig og sprød knas. WiSH Fuldkornsknas er uden tilsætning af salt, sukker, fedt og andre tilsætningsstoffer. De kan således anvendes, som alternativ til traditionelle morgenflakes eller som et sundere alternativ til de traditionelle rodfrugt- eller kartoffelchips.

Landbrugs- og Fiskeristyrelsen (tidligere NaturErhvervstyrelsen) har ydet et tilskud på 40% til vores projekt om mindre spild og udnyttelse af hele frugten, ligesom vi også har opnået støtte fra Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Europa investerer i landdistrikterne.

Fakta om Seimei ApS

Adresse
Seimei ApS
Sandvikenvej 11
4900 Nakskov
Se på kort

Region
Danmark
Sjælland
Lolland Kommune

Telefon: +45 70261080

CVR nummer: DK73174910

P nummer: 1004454633

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Send til en kollega

0.15