23948sdkhjf

SEiMEi ApS

SEiMEi er virksomheden bag de danske, friske WiSH-prdukter.

Med et team på 10 dedikerede medarbejdere sørger vi for dagligt at sende vores rene og gode produkter på markedet. Vi moster dagligt juicer, der er fri for tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Vores råvarer finder vi helst lokalt og nationalt, fordi det giver mening for os at støtte de danske landmænd og frugtavlere, og fordi det samtidigt ikke belaster miljøet unødigt. Herudover producerer vi også dansk gourmet vand på glasflasker og PET samt friske craft sodas uden tilsat sukker eller andre tilsætningsstoffer - kun ca. 80% friskmostet juice, vand og kulsyre

Vores produktprogram omfatter (alt er økologisk):

  • Juice og smoothies
  • Sodavand med frisk juice
  • Ingefærshots i 3 varianter
  • Vand med og uden kulsyre i rPET og Glas

Produktion
Vores produktion er hjertet i fremstillingen af WISH produkter, men uden partnerskaber med råvareleverandører, vores egen udviklingsafdeling og egen køledistribution ville det ikke kunne lykkes at fremstille så unikke, friske produkter. I hele værdikæden er ærlig omtanke og omhyggelighed bærende elementer.

Landbrugs- og Fiskeristyrelsen (tidligere NaturErhvervstyrelsen) har ydet et tilskud på 40% til vores projekt om mindre spild og udnyttelse af hele frugten, ligesom vi også har opnået støtte fra Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Europa investerer i landdistrikterne.

Fakta om SEiMEi ApS

Adresse
SEiMEi ApS
Sandvikenvej 11
4900 Nakskov

Region
Danmark
Sjælland
Lolland Kommune

Telefon: +45 70261080

CVR nummer: DK73174910

P nummer: 1004454633

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Send til en kollega

0.11