23948sdkhjf

Rebteknikeren ApS

Rebteknikeren er specialister i højdearbejde med reb og sele kaldet rebteknik, rope access eller erhvervsklatring. Dette er en sikker arbejdsmetode som sparer kunderne for udgiften til stillads, lift eller kran.

Vores største force er netop, at vi er fagudlærte, hvilket gør os unikke i forhold til de få konkurrenter der er i erhvervsklatrerbranchen.

Vores virksomhed består af fastansatte i en branche, som normalt består af freelancere, hvilket betyder, at vi kan leverere en høj kvalitet hver gang. Vores dygtige håndværkere er fagudlærte inden for tømrer, murer, maler og smede -faget. Vi løser derfor alle opgaver i højden inden for vores fagområder, samt andet arbejde som er svært tilgængeligt i højden, dybden og andre svært tilgængelige områder.
Det betyder vi kan levere fagpersonel som er certificeret erhvervsklatrere, som overholder de strikse krav til sikkerhed, som vi følger på alle opgaver.

Vi arbejder primært inden for disse tre områder

Industri
Rebteknikerens håndværkere er certificeret som industriklatrere. Med brugen af rebteknik kan håndværkeren komme til opgaver, hvor lift eller kran ikke kan eller må køre.

Boligforeninger
Rebteknikerens håndværkere er certificerede erhvervsklatrere, hvilket betyder, at de arbejder på tage og facader i liner og sele, hvilket sparer kunderne for udgiften til stillads.

Arkitektoniske bygninger
Anderledes bygninger kan være svære at vedligeholde, fordi de er svære at komme til udefra. Når I modtager tilbud fra Rebteknikeren, får I håndværker og adgangsvej i én pris.

Se mere

her

Fakta om Rebteknikeren ApS

Adresse
Rebteknikeren ApS
Fuglebækvej 2B
2770 Kastrup

Region
Danmark
Hovedstaden
Tårnby Kommune

Telefon: +45 20902810

CVR nummer: DK35677550

P nummer: 1019190257

Kontaktpersoner

HR Afdeling
Afdeling: HR
Stilling: HR ansvarlig
Jacob Vestervang Chistoffersen
Stilling: Direktør

Send til en kollega

0.094