23948sdkhjf

StruSoft DK

StruSoft DK, filial af StruSoft AB

Vi er i dag 14 ansatte i Danmark. Vi har kontorer i Horsens og Kgs. Lyngby, og vi har hjulpet flere end 150 danske virksomheder med at optimere deres workflow. Det gælder både betonelementfabrikker, rådgivende ingeniører og entreprenører. Vi har programmer i alle størrelser, og vi har helt sikkert også noget, som kan gøre din hverdag lettere.

 

DIMENSION

Dimension statik-programmerne er de mest anvendte statikprogrammer i Danmark. Alle programmer er på dansk, og stringer-programmet er både på dansk og engelsk. 
Vi er 3 programmører som udvikler og supporterer DIMENSION programmerne. 

 

FEM-Design

FEM-Design er vores 3D Statik program, hvis funktioner spænder bredt. Fra simple altaner til store komplekse elementbyggerier.
FEM-Design kan overkommer opgaver af alle størelser. 

Vi er i Danmark 3 ingeniører som supporterer programmet og holder kurser. Vi er også engageret i udviklingen bag programmet, hvorfor programmet er tilpasset til dansk byggeskik. 

 

IMPACT

IMPACT - Det mest brugte system til modellering og planlægning af præfabrikerede betonelementer i Danmark og Skandinavien. 

IMPACT er en avanceret 3d BIM software, som giver de nødvendige værktøjer til effektivt at designe, planlægge, producere, transportere og montere Præfabrikerede betonelementer.

IMPACT er opbygget i tre hovedområder: Projekt, Design og Produktion. Alle områder lader brugeren arbejde med præfabrikerede betonelementer i fuld 3D. IMPACT indeholder endvidere også en  Armering software.

Områderne kommunikerer gennem samme åbne database hvor Bygnings Informations Modellen er gemt, og kan tilgås i realtid af alle interessenter. Alle ændringer gjort et sted, reflekteres omgående til resten, hvilket resulterer i en mere effektiv arbejdsgang, færre fejl, bedre produktivitet og reducering af omkostninger.

 

Kontakt os for, at høre mere om hvad vi kan tilbyde jeres virksomhed.

Fakta om StruSoft DK

Adresse
StruSoft DK
Diplomvej 373, 2.
2800 Kongens Lyngby
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Lyngby-Taarbæk Kommune

Telefon: +45 23252564

CVR nummer: DK34478082

Ansatte: 100

Kontaktpersoner

Dennis Kristensen Dennis Kristensen
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 23252564

Mathias Hansen
Stilling: Marketing

Send til en kollega

0.14