23948sdkhjf

Odense Maritime Technology A/S

Odense Maritime Technology A/S er førende designere, produktionsingeniører og projektledere til den maritime industri. Vores maritime løsninger er baseret på et tæt samarbejde med kunden igennem hvert projekt, og da de fleste af os er tidligere medarbejdere i Odense Steel Shipyard – dermed har vi stor erfaring med skibsbygning.

For at optimere kundernes ønskede resultater arbejder vi tæt sammen med strategiske partnere og outsourcer verden over, og vi går til et hvert projekt med unikke end-to-end værdikædebetragtninger og knowhow.

Vi tilbyder total-løsninger samt definerede delvise løsninger, der opfylder vores kunders grundlæggende krav. Vi leverer integrerede løsninger til skibsbygning, skibsværfter, mægling og marketing.

Vores tekniske løsninger er baseret på omfattende forskning og udvikling opnået i løbet af de sidste fireoghalvfems år.

Den løbende forfining af innovation og avanceret teknologi har resulteret i højeste kvalitet samt høj økonomisk og operationel output.

OMT designs indarbejder eftermonteringsmuligheder for at spare energi, regenerere varmetab og reducere CO2-udledningen. Vores skibsdesign er kendt for dets avancerede teknologi, sødygtighed, brug af fremragende miljøløsninger og driftsresultater.

Du kan læse mere om vores forretningsområder på vores hjemmeside.

Fakta om Odense Maritime Technology A/S

Adresse
Odense Maritime Technology A/S
Sverigesgade 4
5000 Odense C
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Odense Kommune

CVR nummer: DK33074964

P nummer: 1016230932

Ansatte: 50

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Jytte Ravn Jyrkinewsky
Stilling: Cheif Engineering Officer
Direkte telefon: +45 30830806

Send til en kollega

0.391