23948sdkhjf

Jarvis Skandinavien AB

Jarvis tilbyder skræddersyet udstyr til både stor og lille produktion. Vi leverer løsninger og tjenester til industrien såvel som mindre, lokale fabrikker.

Vi er den lille virksomhed med det store netværk - bestående af vores kunder, leverandører og partnere. Kontorer og pakhuse er placeret i Malmø, altid tæt på produkter, reservedele og support.

Som din servicepartner har vi fuld support for at opretholde en optimal problemfri produktion med mindst mulig afbrydelse.

Jarvis Scandinavia AB er et datterselskab af Jarvis Products Corporation i USA, en af verdens største producenter af maskiner til kød- og fjerkræbranchen. I over 100 år har navnet Jarvis været forbundet med kvalitet.

Vi har partnere over hele verden og tilbyder et omfattende udvalg af maskiner og produkter til hele produktionskæden. Vi er glade for at arrangere studiebesøg og screeninger på fabrikker efter ønske. Vores lokale partnere i Danmark, Norge, Finland, Island og de baltiske lande markedsfører Jarvis-produkter på en eksklusiv basis i deres respektive lande.

Vores mål er at forblive den bedste og mest effektive leverandør af maskinløsninger til slagterier og skæreanlæg på det nordiske marked.

Så nu kan du stoppe med at lede efter den optimale maskinløsning - du er kommet rigtigt!

Fakta om Jarvis Skandinavien AB

Adresse
Jarvis Skandinavien AB
Skruvgatan 7
211 24 MALMÖ
Se på kort

Region
Sverige
Skåne län
Malmö stad

Telefon: +46 40 165400

Fax: +46 40 165428

CVR nummer: SE5566056437

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Ola Olsson
Stilling: VD

Send til en kollega

0.125