23948sdkhjf

Sealing Group ApS

Sealing Group er specialister i PCB-forsegling. I et tæt samarbejde med Teknologisk Institut har vi udviklet et produkt, der forsegler det giftige stof PCB.

Med afsæt i vores forseglingsprodukt, ProSeal PCB-forsegler, er det vores mission at sikre et sundt indeklima i offentlige og private bygninger – både i dag og i fremtiden.

Vores kunder findes inden for flere segmenter, såsom malerfirmaer samt håndværksvirksomheder inden for renoverings- og saneringsbranchen.

Sealing Groups forretningskoncept er grundlæggende meget simpelt: Vi letter processen mærkbart med PCB-forsegling for dig før, under og efter dine konkrete PCB-forseglingsprojekter, så du kommer sikkert i mål med en god økonomi – hver gang.

For dig betyder det konkret, at vi blandt andet kan henvise dig til kompetente licenshavere, der har erfaring i udførsel af PCB-forsegling samt professionelle, der måler indeklima og overflader. Med ProSeal PCB-forsegler tilbyder vi et gennemtestet PCB-forseglingsprodukt, der effektivt og langvarigt forsegler PCB. Du kan læse mere om processen og forretningskonceptet på vores hjemmeside.

Leverandør-kompetencer

Fakta om Sealing Group ApS

Adresse
Sealing Group ApS
Roholmsvej 8
2620 Albertslund
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Albertslund Kommune

Telefon: +45 70271002

CVR nummer: DK36531975

P nummer: 1020117687

Certifikater: ISO 16000-9

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Claus Bøgeskov Claus Bøgeskov
Stilling: Ingeniør & Partner
Direkte telefon: +45 31378090

Marketing PR Marketing PR

Send til en kollega

0.156