23948sdkhjf

SCOTSMAN BioMedical

SCOTSMAN BioMedical er en professionel leverandør med 45 års erfaring af kompromisløse og fuldendte køle-/fryseløsninger fra +40°C til -196°C. Alle vores løsninger er designet for optimal opbevaring af biomateriale med kvalitet, sikkerhed og service i centrum.

Vi påtager os hele kæden fra levering og installation til vedligeholdelse og rådgivning i forhold til køleservice til medico-/pharmaindustrien.

Vores køleservice til Medico sikrer dit biomateriale optimalt, og tegner du vores døgnforsikring ved nedbrud, opnår du optimal sikring af dit biomateriale alle døgnets timer hele året rundt.

I vores serviceafdeling håndterer vi service af alle fabrikater på markedet, og i vores eget dedikerede produktprogram, tilbyder vi produkter der er nøje udvalgt fra markedets ledende aktører og vores kompetente og løsningsorienterede køleteknikere bliver uddannet i tæt samarbejde med vores leverandører.

SCOTSMAN BioMedical har i mange år leveret og serviceret køle- og fryserumsløsninger. Vi håndterer komplette montageopgaver fra A-Z og supporterer efterfølgende lovpligtigt servicekoncept efter gældende lovgivning. Ved installation i renrumsmiljø eller ved minimering af støjniveau og varmeafgivelse i laboratoriet, projekterer og monterer vi alle tilgængelige typer af køle- fryseenheder på nye eller eksisterende eksterne kompressoranlæg og på alle typer af kølemiddel. Ved behov for komfortkøling bistår vi ligeledes med komplette løsninger.

Leverandør-kompetencer

Fakta om SCOTSMAN BioMedical

Adresse
SCOTSMAN BioMedical
Jernholmen 48D
2650 Hvidovre
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Hvidovre Kommune

Telefon: +45 71153388

CVR nummer: DK16173207

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Rikke Bergqvist

Send til en kollega

0.157