23948sdkhjf

Nilex AB

Fra begyndelsen udviklede Nilex software til at strømline styringen af ​​it-tjenester og infrastrukturer i virksomheder og organisationer. Ved at udvikle, implementere og støtte ITSM-løsninger har Nilex hjulpet tusindvis af organisationer og virksomheder med at styre deres operationelle processer gennem forenkling og strømlining af arbejdet.

For at spare tid i en hurtigt skiftende digital tidsalder og skabe bedre brugerrespons udvikler Nilex løsninger, der er enkle og fleksible at bruge. Til det formål oprettede Nilex især mobilapplikationen, som muliggør tilgængelighed i mobilen overalt. Integration med sociale medier er et område, som Nilex i øjeblikket udvikler. Nilex skaber moderne design af sin software, fuldt optimeret til alle enheder.

Nilex har 2 salgskontorer i Sverige, 10 partnerlande og vokser kontinuerligt med i øjeblikket omkring 40.000 forekomster installeret. Omkring 60 procent af disse er i den offentlige sektor, 40 procent i den private sektor. Mere end 40% af kommunerne i Sverige og ca. 30% af kommunerne i Danmark er Nilex-kunder. Nilex vokser konstant gennem løsninger til it og kundesupport.

Alle Nilex-løsninger er tilpasset internationale standarder og bedste praksis til at dække alle områder af it-servicestyring, der lever op til kundernes høje forventninger og krav. Med fleksibel og skalerbar software ønsker Nilex først og fremmest at tilfredsstille sine kunders ønsker og behov. Uanset størrelse, uanset om henvendelserne kommer fra den offentlige eller private sektor, sætter Nilex kunderne i centrum og lytter nøje til deres ønsker og behov.

Fakta om Nilex AB

Adresse
Nilex AB
Östra Sandgatan 12
252 27 Helsingborg

Region
Sverige
Skåne län
Helsingborgs stad

Telefon: +46 42 180050

CVR nummer: SE5562634799

Kontaktpersoner

Greger Nilsson

Send til en kollega

0.128