23948sdkhjf
Del siden

TECHON7 ApS

Viden og modulære komponenter til innovative udviklere i industrien

TECHON7 leverer løsninger indenfor Display og touch samt embedded boards til integration for professionelle brugere. Vi rådgiver om design med udgangspunkt i markedet og i produktet for at sikre, at den tekniske og den kommercielle side er optimeret i vores kunders projekter.

TECHON7 er det sikre valg, når viden er vigtig. Vi er specialister med mange års erfaring indenfor industrielle komponenter og elektronikmarkedet. Med vores solide tekniske viden og vores kompetencer indenfor hardware og industrielle applikationer står vi til din rådighed, når du skal finde de rigtige og langtidsholdbare løsninger og komponenter til dine projekter.

TECHON7 – når viden gør en forskel

TECHON7 er din partner, når viden er vigtig. Vi er system-integrator og distributør indenfor modulære elektronik-komponenter og systemer til industrielt brug. Vi rådgiver om design med udgangspunkt i markedet og i produktet for at sikre, at den tekniske og den kommercielle side er tæt forbundet i vores kunders projekter.

TECHON7 er specialist på fem primære produktområder, hvor vi sammen med vores partnere tilbyder den nyeste viden helt ned i den mindste detalje. Sammen med vores partnere har vi fokus på hurtig adgang til markedet baseret på readymade-løsninger som for eksempel Smart-Embedded løsninger.

TECHON7's integrationsafdeling giver vores kunder adgang til teknologi-, videns- og evalueringsplatforme, der sætter dem i stand til effektivt at nå deres mål i deres projekter. I vores integrations- og reparationscenter tilbyder vi vores kunder nem adgang til udvikling af prototyper, produktion og reparationer. Vores produktion er ISO9001:2015-certificeret og omfatter både ESD-sikret område samt Clean Bench til touch integration. Produktionen er certificeret til fremstilling af Automotive produkter med E-mark.

TECHON7 har et stort netværk af leverandører og partnere i Asien, hvilket sætter os i stand til at håndtere både udvikling, indkøb og produktion. Vores TECHON7 base i Korea giver os en effektiv tilgang til den asiatiske tidszone samt de lokale sprog og kulturer med alle de innovative muligheder og inspiration, det bidrager med til vores projekter.

Velkommen til TECHON7.

For mere info www.techon7.dk

TECHON7 ApS
Centerbakken 1
7100 Vejle
Danmark
CVR nummer: DK38647997
P nummer: 1022451878
ISO 9001:2015, CE
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.032