23948sdkhjf

SolarLab

SolarLab.dk designer, konstruerer og producerer brugerdefinerede energiproducerende facader, der gør det let og overkommeligt at realisere en netto-nul bygning eller forbedre en eksisterende bygnings miljømæssige fodaftryk uden at gå på kompromis med de arkitektoniske kvaliteter. 

Vores specialdesignede løsninger giver både energiproduktion i verdensklassen og den nødvendige designfrihed til at integrere BIPV i enhver arkitektur ved at skjule kompleksiteten og bruge materialer af høj kvalitet. Facaden er vedligeholdelsesfri og langvarig.

Vi arbejder tæt sammen med arkitekter, entreprenører og ejere for at realisere deres vision og fjerne eventuelle opfattede risici tidligt i projektet ved at give friheden til kreativt at bruge farve, struktur, form, størrelse og monteringsgeometri samt teste disse i fuld størrelse mock-ups og prototyper til realisering af fremadrettet tænkning og bæredygtig arkitektur.

Vores produkter er produceret udelukkende i Europa og ved hjælp af vedvarende energi fra vind, sol og vandkraft. Derfor har vores facader et meget lille miljøaftryk og kan genvinde miljøinvesteringerne på få år og vil give et positivt afkast på investeringen for at tilbagebetale omkostningerne ved systemet mange gange i løbet af sin 50-80 års levetid

Leverandør-kompetencer

Fakta om SolarLab

Adresse
SolarLab
Industrivej 8
8260 Viby J
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 6017 8031

CVR nummer: DK34720975

P nummer: 1017995614

Kontaktpersoner

Kristin Rødder
Stilling: BIPV sales & production

Send til en kollega

0.11