23948sdkhjf

Lyras A/S

Hos Lyras udvikler og fremstiller vi kolde pasteuriseringsløsninger til den flydende fødevareforarbejdningsindustri.

Vi tilstræber at erstatte den traditionelle varmebaserede pasteurisering med et grønnere alternativ - vores nye kolde pasteuriseringsteknologi. Vores kolde pasteuriseringssystemer kan opnå en hidtil uset reduktion af bakterier, svampe og sporer uden at anvende varme og erstatter både det konventionelle pasteuriserings- og centrifugeringsudstyr med kun et system. Dette muliggør en mildere behandling, der resulterer i produkter af højere kvalitet og forlænget holdbarhed uden at gå på kompromis med produkternes kvalitet og naturlige smag.

Teknologien kan bruges på produkter inklusive, men ikke begrænset til, mælk, juice og æg. Vores kolde pasteuriseringssystemer kan opnå en energireduceringsrate på mere end 90%, hvilket gør det meget omkostningseffektivt. Desuden elimineres brugen af ​​fossile brændstoffer, da opvarmning ikke længere er nødvendig. Hård rengøring på systemerne minimeres også, da der ikke forbrændes partikler i systemet, hvilket muliggør en bemærkelsesværdig stigning i vandeffektiviteten.

Vores mål er at tilvejebringe en grønnere og mere effektiv teknologisk forandring til en global industri med en lavere nedetid for produktionslinjen og større energi og vandeffektivitet, hvilket giver mulighed for en virkelig bæredygtig produktionskæde.

Leverandør-kompetencer

Se alleNyheder

Fakta om Lyras A/S

Adresse
Lyras A/S
Lyngvej 3
9000 Aalborg

Region
Danmark
Nordjylland
Aalborg Kommune

Telefon: +45 39393535

CVR nummer: DK40222103

P nummer: 1024364662

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Ruben Riksted
Stilling: Marketing Manager

Send til en kollega

0.125