23948sdkhjf
Del siden

Schur International a/s

Schur er en totalleverandør inden for emballage og emballageløsninger.  Vores ekspertise dækker kartonemballage, fleksibel emballage, emballagedesign, pakkemaskiner, mærkning og labels. Desuden udvikler og tilbyder vi forskellige forbrugerprodukter, såsom DropStop®.

Schur er mere end bare emballage. Vi skaber optimale emballagekoncepter i tæt samarbejde med vores kunder, og vi arbejder med både traditionel, fremtidsrettet og miljørigtig emballage. En kombination af de nyeste teknologier og mange års erfaring gør vores produktion hurtig, fleksibel og alsidig.

Schur blev grundlagt i 1846 af Johan Wilhelm Schur, da han åbnede et litografisk værksted i hjertet af Horsens. I dag ledes den nu internationale emballage koncern af 6. generation - og med mere end 175 års erfaring er vi nok den ældste familieejede emballagevirksomhed i verden. Det har vi opnået gennem innovation, knowhow, markedsindsigt og relationer. Vores grundlæggende værdier er ordentlighed, kvalitet, nærhed og ydmyghed.

Schur er et internationalt team på 12 virksomheder, og vi har en stab på lidt over 900 personer ansat i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Frankrig, Australien og USA.

Schur - Leader of The Pack.

Schur International a/s
J W Schurs Vej 1
8700 Horsens
Danmark
CVR nummer: DK83100028
P nummer: 1002663068
900
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031