23948sdkhjf

Dealhaus P/S

Hos DealHaus stræber vi efter at være ejerlederens foretrukne M&A rådgiver.

Siden vi startede DealHaus har vores formål været at skabe forbindelser og bygge bro mellem mennesker. Som corporate finance rådgivere med særligt fokus på salg af mindre og mellemstore virksomheder, er vores opgave at identificere og forbinde ‘den rette køber’ med vores klient. 

At sælge sin virksomhed er en af de væsentligste beslutninger, man som ejerleder vil komme til at træffe. Ofte er det en beslutning, man kun gør sig en gang i livet, og derfor er det vigtigt, at den træffes på et så optimalt grundlag som muligt. Samtidig er de mest optimale købere i en virksomhedsoverdragelse ofte vant til at købe virksomheder, typisk med egne M&A-afdelinger og rådgivere, hvilket giver dem en stærk indgangsposition i en forhandling. 

Ved at vælge DealHaus som rådgiver udlignes spillepladen. Vores team af rådgivere kender markedet, processerne og har indgående kendskab til, hvordan man skaber et optimalt forhandlingsrum, der sikrer, at de bedste betingelser på pris, vilkår og transaktionsstruktur opnås.

DealHaus er det eksklusive danske medlem af M&A organisationen Alliance of International Corporate Advisors (AICA). Vi er i dag mere end 200 virksomhedsmæglere specialiseret i M&A og Corporate Finance, fordelt på mere end 50 kontorer i over 40 lande.

Se alleNyheder

Nyeste kompetencer

Fakta om Dealhaus P/S

Adresse
Dealhaus P/S
Skanderborgvej 201, 1.
8260 Viby J

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 31321985

CVR nummer: DK34490627

P nummer: 1017663484

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Peter Schnedler
Stilling: Partner

Send til en kollega

0.14