23948sdkhjf
Del siden

Admix Europe ApS

Admix er førende producent og leverandør af blande- og mixerudstyr til produktionsindustrien. Vi designer, sælger og servicerer sanitært udstyr til blandt andet føde-og drikkevareindustrien, farmaceutisk, kosmetisk og kemisk industri. Admix Europe ApS er ejet af amerikanske Admix Inc.

Admix er specialiseret i design af blande-og mixerløsninger, som er tilpasset kundernes specifikke ønsker og behov. Vi sætter en ære i at forstå de mangeartede applikationer og designe netop den omrører eller den mixer, som effektivt løser kundens opgave med minimalt forbrug af energi og på kortest mulig tid. Vi kører gerne forsøg med produkter og applikationer her hos os eller ude hos kunderne for at sikre det bedste design, den optimale op-skalering, og at vores procesgarantier holder.  

Vores omrørere anvendes til alle former for suspensioner, opløsninger og emulsioner og opfylder det moderne markeds krav til energieffektivitet, samtidig med at blandeopgaven løses og suspensionerne bibeholdes effektivt.

Admix er specialiseret i high-shear mixere, som giver mulighed for en meget kraftig partikelstørrelsesreduktion i både batchvise og kontinuerlige processer.  Vi tilbyder yderligere udstyr til dosering og mixning af både pulvere og væsker, udstyret er designet med særlig fokus på ergonomi.

Admix udstyr er testet og kører dagligt i industrien i en lang række forskellige applikationer, hvor kort produktionstid, effektivitet, lavt energiforbrug, lave vedligeholdelsesudgifter og ergonomi er vigtige parametre. 

 Læs mere om vores produkter på vores hjemmeside eller kontakt Admix direkte.

Admix Europe ApS
Præstemosevej 2-4
3480 Fredensborg
Danmark
CVR nummer: DK37540781
P nummer: 1021255609
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.078