23948sdkhjf

Prounit Frames ApS

Prounit Frames er specialiseret i behandlingsenheder til separation af forskellige affaldsmaterialer så som plast, papir og aluminium – både til private og industrielle. Derudover har Prounit Frames også et andet ben i porteføljen, hvor vi designer, konstruerer og fremstiller rammebaserede forarbejdningsenheder til mejeri-, fødevare- og drikkevareindustrien.

Genbrugsteknologi

Forskellige flerlagede emballagematerialer bortskaffes normalt som forbrændingsaffald, men med vores nye bæredygtige og grønne teknologi er vi nu i stand til at genbruge det til værdifulde nye råmaterialer, hvilket samtidig reducerer CO2-fodaftrykket. Læs mere om vores løsninger.

Vores teknologi adskiller de brugte mad- og drikkevarekartoner i rene fraktioner, såsom pap, plast og aluminium ved at bruge organiske kemikalier og mekanisk behandling. Pap og plast kan genbruges flere gange. Det organiske kemikalie og opløst aluminium er velegnet til spildevandsrensning.

Procesudstyr

Inden for procesudstyr til produktion af mejeri-, drikke- og fødevarer har vi blandt andet stærke kompetencer inden for fremstilling af:

  • Doserings- og mixer units
  • Mælkeseparationsenheder
  • Pasteuriseringsanlæg
  • Saltdosering
  • Filtreringsenheder
  • Opvarmningsenheder

Læs mere om vores procesudstyr på vores hjemmeside.

Fakta om Prounit Frames ApS

Adresse
Prounit Frames ApS
Messingvej 7
8940 Randers

Region
Danmark
Midtjylland
Randers Kommune

Telefon: +45 22 350 900

CVR nummer: DK40522603

P nummer: 1025807797

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Julia Fischer Julia Fischer
Direkte telefon: +45 22470388

Send til en kollega

0.125