23948sdkhjf
Del siden

Interroll Nordic A/S

Interroll Group er en førende global leverandør af materialehåndteringsløsninger.

Virksomheden blev grundlagt i 1959 og har været noteret på Swiss SIX siden 1997.

Interroll tilbyder systemintegratorer, anlægsproducenter og OEM'er en bred vifte af platformsbaserede produkter og tjenester i følgende kategorier: "Rollers" (transportruller), " Drives" (tromlemotorer og drev til transportsystemer), "Conveyors & Sorters" og "Pallet & Carton Flow".

Løsninger fra Interroll bruges i ekspres- og posttjenester, i e-handel, i lufthavne, i drikkevare- og fødevareindustrien , i mode- og bilindustrien og mange andre fremstillingsindustrier. Virksomheden bruges af førende mærker som Amazon, Bosch, Coca-Cola, DHL, Nestlé, Procter & Gamble, Siemens, Walmart og Zalando.

Interroll har hovedkontor i Schweiz og har et globalt netværk af 32 virksomheder. Omsætningen er cirka 559,9 millioner CHF og arbejdsstyrken 2.400 ansatte (2022).

Fra idé til funktion
Vi skaber dine løsninger lige fra starten. Vores produktkendskab og viden om applikationer sammen med vores lange erfaring gør os til vores partneres førstevalg. Vores førsteklasses kompetence runder vores produktportefølje af.

Med hjælp fra vores team af konsulenter, systemintegratorer og OEM-virksomheder bliver komplekse projekter hurtigt til smarte, skalerbare løsninger til lufthavne, CEP-systemer, fødevareindustrien, lager & distribution, pallehåndtering, robotautomatisering og andre industrier.

Interroll har markedets mest effektive drivsystemer, tromlemotorer, RollerDrive, 24 volt systemer, ZPA systemer, transportruller, transportører, sorteringsanlæg og transportmoduler til kartoner og paller. Vi tilbyder en global produktplatform med den største tilgængelighed til tilpassede applikationer. Gennem hele processen er vores fokus på kerneprodukter inden for interne transportfaciliteter.

Interroll Nordic A/S
Hammerholmen 2 - 6
2650 Hvidovre
Danmark
CVR nummer: DK20545933
P nummer: 1004373913
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047