23948sdkhjf
Del siden

Vibocold A/S

Vibocold A/S er en kendt og respekteret leverandør af professionelle køle- og frysemøbler. Det har vi været gennem 30 år, og den erfaring vil du mærke, når du handler med os.
Som totalleverandør kan vi levere samlede pakkeløsninger, der dækker alle de behov og ønsker, vores kunder har. Vi kan tage os af alt fra konceptudvikling til distribution/logistik, branding, service og finansiering. Dét er vores helt store styrke, og det gør det både nemt og bekvemt at handle med Vibocold.

Totalleverandør
I en omskiftelig tid er det godt at vide, at Vibocold A/S som din totalleverandør følger med tidens trends, og altid står klar med god service, råd og vejledning samt et stærkt produktsortiment, der er nøje valgt ud fra en solid viden om dine behov.

Vores produkter er ikke i sig selv unikke, men kombinationen af 30 års erfaring i branchen og 125 dygtige og engagerede medarbejdere, der står på spring for at sikre vores kunder en god oplevelse - det er unikt!

Vi har allieret os med de førende producenter i og udenfor Europa. Resultatet er et bredt sortiment med fokus på de krav og tendenser, der er i dagligvarehandlen i dag:

- Lavt energiforbrug opnået ved brug af HFC-frie kølemidler, LED lys og energioptimerede
komponenter.
- Markedets bedste og mest energioptimerede transkritiske CO2 køleanlæg
- Fleksible løsninger i form af tilbehør, tilvalg af låg og døre til åbne kølere og maksimal display af
fødevarer.
- Service- og vedligeholdelsesaftaler samt mulighed for forlænget garantiperiode.
- Fleksibel finansiering: køb, leje eller leasing.

Vores mål er, at sortimentet skal dække vores kunders fulde behov, både køleteknisk, økonomisk og designmæssigt. Vores erfarne medarbejdere hjælper gerne med råd og vejledning.

Vibocold A/S
Holstebrovej 101
8800 Viborg
Danmark
CVR nummer: DK71383911
P nummer: 1002342217
110
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.068