23948sdkhjf
Del siden

JIMCO A/S

JIMCO A/S står bag nogle af verdens mest enestående løsninger inden for luftrensning og overfladedesinfektion.

Siden JIMCO udformede sit allerførste luftrensningsanlæg tilbage i 1992 er det gået stærkt. I dag leverer virksomheden anlæg til en lang række industrier og institutioner verden over, og kundegruppen tæller alt lige fra fødevarefabrikker og storkøkkener til renseanlæg, skoler og plejehjem. Kort sagt er ingen opgave for stor eller lille.
Hos JIMCO forener man sund fornuft med innovativ nytænkning, og det er denne kombination, som ligger til grund for virksomhedens unikke produkter. Det er ikke tilfældigt, at JIMCO er leverandør af luftrenseanlæg til nogle af verdens største kæder, som for eksempel; McDonald’s, Scandic Hotels, Daloon og Danish Crown etc.

Luftrensning
JIMCOs originale luftrensningsanlæg er kendetegnet ved på én gang at kombinere to vigtige faktorer for ethvert større køkken eller produktionsvirksomhed. Samtidig med at anlæggene fjerner selve lugten fra luften, nedbryder de nemlig også det fedt og olie, der måtte sætte sig i rør- og ventilationssystemerne. 

Rent praktisk betyder dette, at man nemt og effektivt slipper af med uren luft både på og uden for virksomheden. Samtidig medfører den mindskede luftforurening, at brandfaren nedsættes med op til 95%.

Alle anlæg er kendetegnet ved deres store brugervenlighed og enkle design – mens miljøvenligheden sikres ved, at der ikke anvendes filtre, vand og kemikalier og derudover et meget lavt strømforbrug.

Igennem årene har JIMCO modtaget en lang række priser for sine produkter, blandt andet EU’s Miljøpris, Fyns Amts Miljøpris og Langelands Erhvervspris. Hertil har JIMCO også modtaget certifikater og dokumenteret effekt gennem tests af alle produkter. 

Læs mere om hvilke JIMCO-løsninger der kan være noget for dig her

JIMCO A/S
Mjølbyvej 7
5900 Rudkøbing
Danmark
CVR nummer: DK25000374
P nummer: 1007200370
20
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047