23948sdkhjf

Jimco A/S

Hos Jimco A/S finder man virksomheden, som står bag nogle af verdens mest enestående løsninger inden for rensning og sterilisering af luft og spildevand.

Siden Jimco A/S udformede sit allerførste luftrenseanlæg tilbage i 1993 er det gået stærkt. I dag leverer virksomheden anlæg til en lang række industrier og institutioner verden over, og kundegruppen tæller alt lige fra fødevarefabrikker og storkøkkener til renseanlæg, skoler og plejehjem. Kort sagt er ingen opgave for stor eller lille.

Hos Jimco A/S forener man sund fornuft med innovativ nytænkning, og det er denne kombination, som ligger til grund for virksomhedens unikke produkter. Det er ikke tilfældigt, at Jimco A/S er leverandør af luftrenseanlæg til nogle af verdens største kæder, som for eksempel McDonald’s, Scandic Hotels, Daloon og Danish Crown etc.

Luftrensning
Jimco A/S’s originale luftrenseanlæg er kendetegnet ved på én gang at kombinere to vigtige faktorer for ethvert større køkken eller produktionsvirksomhed. Samtidig med at anlæggene fjerner selve lugten fra luften, nedbryder de nemlig også det fedt og olie, der måtte sætte sig i rørsystemerne.

Rent praktisk betyder dette, at man nemt og effektivt slipper af med uren luft både på og uden for virksomheden. Samtidig medfører den mindskede luftforurening, at brandfaren nedsættes med op til 95%.

Hos Jimco A/S udvikler man løbende nye produkter, så man til enhver tid kan møde tidens krav. For eksempel har den øgede fokusering på et godt indeklima betydet, at man hos Jimco A/S har udviklet et særligt luftsteriliseringssystem, som kan anvendes alle steder lige fra børnehaver og skoler til museer, hospitaler og plejehjem. Kort sagt alle steder, hvor ren luft og bakterienedbrydning er af stor betydning.

Funktionelle produkter
Jimco A/S er kendt som et innovativt og banebrydende firma, som udvikler unikke og funktionelle produkter. Bag de verdenskendte luftrenseanlæg ligger der en ganske særlig teknologi, nemlig Fotolyseoxidationen. Denne term dækker over begrebet koldforbrænding, hvori luftens skadelige mikroorganismer nedbrydes samtidig med at de luftindeholdende proteinkæder slås i stykker. Denne samme teknologi ligger bag spildevandsrensningsanlæggene, som blandt andet anvendes af en række større levnedsmiddel industrier til forrensning af spildevand.

Alle anlæg er kendetegnet ved deres store brugervenlighed og enkle design – mens miljøvenligheden sikres ved, at der ikke anvendes filtre og kemikalier og derudover et meget lavt strømforbrug.

I gennem årene har Jimco A/S modtaget en lang række priser for sine produkter, blandt andet EU’s Miljøpris, Fyns Amts Miljøpris og Langelands Erhvervspris.

Fakta om Jimco A/S

Adresse
Jimco A/S
Mjølbyvej 7
5900 Rudkøbing
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Langeland Kommune

Telefon: +45 62515456

CVR nummer: DK25000374

P nummer: 1007200370

Ansatte: 15

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Jannik Kjær Hansen
Stilling: Project Sales Manager
Direkte telefon: +45 23477721

Michael Kløcker Michael Kløcker
Afdeling: Kitchen Pollution Control
Stilling: Business Unit Manager
Direkte telefon: +45 21493348

Send til en kollega

0.194