23948sdkhjf

Holtec Automatic A/S

Lidt historie om Holtec Automatic A / S ...
Holtec Automatic A/S blev grundlagt i 1988 og består i dag af 80 medarbejder strategisk repræsenteret i Hobro, Herning, Lem, Esbjerg, Sønderborg & Svendborg, Derudover har virksomheden egen tavleproduktion i Kroatien.
Til daglig varetages den overordnede ledelse af direktør Per William Hansen

Dynamisk samarbejdspartner:
Holtec Automatic A/S er en uafhængig, kompetent og loyal samarbejdspartner, der ønsker at være den foretrukne leverandør af industriel automation, herunder styringer, software og komplette projekter. Det være sig både som delleverandør og som totalleverandør
Erfaringen er opbygget gennem mange år ved at bevare fokus, og kontinuerligt løse opgaver inden for industriel automation. Vores kundespecifikke opgaver spænder vidt, fra mindre styringsopgaver til store komplekse automationsløsninger.
Nogle eksempler kunne være servoløsninger med flere interpolerede akser, netværksapplikationer med transparens fra SCADA til yderste komponent, eller mere komplekse løsninger, hvori der indgår robotter og visionsystemer.
Vi er ikke begrænsede af samhandel med bestemte leverandører og har dermed frihed til at vælge de rigtige løsninger og komponenter ud fra kundeønsker, muligheder og ressourcer.

Professionel Innovation:
Holtec Automatic A / S arbejder ud fra kundens ideer, ønsker, behov eller udfordringer i forbindelse med f.eks. produktudvikling. Vi tager gerne del i udviklingsfasen, så vores viden og erfaring bliver et aktiv i processen, og vi derigennem skaber størst mulig værdi.
Vi bestræber os altid på at levere en løsning, der lever fuldt ud op til det ønskede resultat – og om muligt overgår vores kunders forventninger.

Ressourcer og kompetencer:
Holtec Automatic A/S har en fleksibel medarbejderstab, der besidder en stor faglig viden (og mekanisk indsigt) samt stor individuel kompetence. Vi fokuserer på vores kunders opgaver og udfordringer bl.a. igennem en kort responstid ved akutte opgaver. Det uanset om kunden er beliggende lokalt eller i udlandet.
Medarbejderne bliver løbende opdateret gennem interne/eksterne kurser og produktinformationer fra leverandører. Hermed sikres en konstant opdateret viden inden for branchen.

Siemens Solution Partner:
Holtec Automatic A/S er Siemens Solution Partner og tilbyder derfor systemintegration og implementering af skræddersyet fremtidsorienterede løsninger på højt niveau til kundespecifikke løsninger inden for automation.
Solution partnerskabet er en direkte kommunikations linje til Siemens og sikre at vi kontinuerligt er up to date med de nyeste teknologi gennem løbende uddannelse.

Beckhoff Solution Provider:
Holtec Automatic A/S er idag Beckhoff Solution Provider. Beckhoff er leverandør af bl.a. PC baseret styringsteknologi indenfor områderne: Industrielle PC'er, embeddede PC'er, fieldbus komponenter, servoteknologi og automationssoftware. Certifikatet er modtaget på følgende grundlag:
- bred erfaring med Beckhoff Produkter gennem en lang række projekter
- gennemgået specifikke uddannelsesforløb hos Beckhoff
- applikationserfaring inden for flere industrier
- et højt uddannelsesniveau
- bred produktviden og stor erfaring med Beckhoff automationsløsninger

Schneider Electric Alliance integrations partner:
Holtec Automatic A/S er i dag en del af Schneider Electric Alliance som er et netværk af internationale uafhængige systemintegratore. Vi ønsker at tilbyde vores kunder kvaliteten af vores knowhow og de bedste teknologiske løsninger. Holtec Automatic A/S har gennem mere end 20 år opnået stor erfaring med Schneider Electrics komponenter inden for automatisering. Vi tilbyder ikke kun de mest konkurrencedygtige løsninger, men også løsninger der er perfekt tilpasset og optimeret til kundens krav.

Holtec Automatic A/S 2016
www.holtec.dk

Produkter

Fakta om Holtec Automatic A/S

Adresse
Holtec Automatic A/S
Sallingsundvej 2
6715 Esbjerg N
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Esbjerg Kommune

Telefon: +45 76767676

Fax: +45 76767677

CVR nummer: DK16983993

P nummer: 1001197420

Ansatte: 90

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Peter Dahlgaard
Afdeling: Esbjerg
Stilling: Salgschef
Direkte telefon: +45 28112076

Rudi Thomsen

Søren Jensen
Afdeling: Administration
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 76767676

Send til en kollega

0.125