23948sdkhjf
Del siden

Holtec Automatic A/S

Lidt historie om Holtec A / S ...
Holtec A/S blev grundlagt i 1988 og består i dag af 130 medarbejder strategisk repræsenteret i Esbjerg, Ikast, Sønderborg, Ringkøbing, Hobro, Ålborg, Kolding, Århus og Odense. Derudover har virksomheden egen tavleproduktion i Kroatien.
Til daglig varetages den overordnede ledelse af CEO/CFO Søren Jensen

Dynamisk samarbejdspartner:
Holtec A/S er en uafhængig, kompetent og loyal samarbejdspartner, der ønsker at være den foretrukne leverandør af industriel automation, herunder software, styringer og komplette projekter. Det være sig både som delleverandør og som totalleverandør
Erfaringen er opbygget gennem mange år ved at bevare fokus, og kontinuerligt løse opgaver inden for industriel automation. Vores kundespecifikke opgaver spænder vidt, fra mindre styringsopgaver til store komplekse automationsløsninger.
Nogle eksempler kunne være servoløsninger med flere interpolerede akser, netværksapplikationer med transparens fra SCADA til yderste komponent, eller mere komplekse løsninger, hvori der indgår robotter og visionsystemer.
Vi er ikke begrænsede af samhandel med bestemte leverandører og har dermed frihed til at vælge de rigtige løsninger og komponenter ud fra kundeønsker, muligheder og ressourcer.

Professionel Innovation:
Holtec A/S arbejder ud fra kundens ideer, ønsker, behov eller udfordringer i forbindelse med f.eks. produktudvikling. Vi tager gerne del i udviklingsfasen, så vores viden og erfaring bliver et aktiv i processen, og vi derigennem skaber størst mulig værdi.
Vi bestræber os altid på at levere en løsning, der lever fuldt ud op til det ønskede resultat – og om muligt overgår vores kunders forventninger.

Ressourcer og kompetencer:
Holtec A/S har en fleksibel medarbejderstab, der besidder en stor faglig viden (og mekanisk indsigt) samt stor individuel kompetence. Vi fokuserer på vores kunders opgaver og udfordringer bl.a. igennem en kort responstid ved akutte opgaver. Det uanset om kunden er beliggende lokalt eller i udlandet.
Medarbejderne bliver løbende opdateret gennem interne/eksterne kurser og produktinformationer fra leverandører. Hermed sikres en konstant opdateret viden inden for branchen.

Siemens Solution Partner:
Holtec A/S er Siemens Solution Partner og tilbyder derfor systemintegration og implementering af skræddersyet fremtidsorienterede løsninger på højt niveau til kundespecifikke løsninger inden for automation.
Solution partnerskabet er en direkte kommunikations linje til Siemens og sikre at vi kontinuerligt er up to date med de nyeste teknologi gennem løbende uddannelse.

Beckhoff Solution Provider:
Holtec A/S er idag Beckhoff Solution Provider. Beckhoff er leverandør af bl.a. PC baseret styringsteknologi indenfor områderne: Industrielle PC'er, embeddede PC'er, fieldbus komponenter, servoteknologi og automationssoftware. Certifikatet er modtaget på følgende grundlag:
- bred erfaring med Beckhoff Produkter gennem en lang række projekter
- gennemgået specifikke uddannelsesforløb hos Beckhoff
- applikationserfaring inden for flere industrier
- et højt uddannelsesniveau
- bred produktviden og stor erfaring med Beckhoff automationsløsninger


Holtec A/S 
www.holtec.dk

Holtec Automatic A/S
Sallingsundvej 2
6715 Esbjerg N
Danmark
CVR nummer: DK16983993
P nummer: 1001197420
90
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.062