23948sdkhjf
Del siden

Holtec Automatic A/S

HOLTEC.DK blev grundlagt i 1988 og består i dag af ca. 100 medarbejder strategisk repræsenteret i Esbjerg, Ikast, Sønderborg, Ålborg, Randers, Kolding, Struer og Odense. Derudover har virksomheden et strategisk partner samarbejde med Cromatic i Prelog Kroatien på tavlesiden.
Til daglig varetages den overordnede ledelse af CEO Sven Aage Jensen

HOLTEC.DK udvikler, fremstiller og integrerer avancerede styringssystemer og softwareløsninger. Vi gennemfører omfattende el-tekniske projekter indenfor automation på tværs af forskellige industrier. Samtidig udvikler, integrerer og implementerer vi PLC-software til en bred vifte af sektorer i både Danmark og internationalt. Vi har senest etableret en industriel IT afdelinger der varetager opgaver indenfor: netværk, hosting, sikkerhed, MS365, rådgivning o.m.m. 
Vores tætte samarbejde med HS-Tec, en betroet partner, sikrer professionel håndtering af installationer og montager både nationalt og globalt. Desuden har vi opkøbt SETEK Process & Data, som er specialiseret i avancerede løsninger til procesindustrien.
Vi tilbyder også omfattende sårbarhedsscanninger og cybersikkerhedsløsninger til både OT- og IT-miljøer, hvilket er med til at sikre, at vores kunders systemer er beskyttede mod moderne trusler og angreb.

Siemens Solution Partner:
Holtec A/S er Siemens Solution Partner og tilbyder derfor systemintegration og implementering af skræddersyet fremtidsorienterede løsninger på højt niveau til kundespecifikke løsninger inden for automation.
Solution partnerskabet er en direkte kommunikations linje til Siemens og sikre at vi kontinuerligt er up to date med de nyeste teknologi gennem løbende uddannelse.

Beckhoff Solution Provider:
Holtec A/S er idag Beckhoff Solution Provider. Beckhoff er leverandør af bl.a. PC baseret styringsteknologi indenfor områderne: Industrielle PC'er, embeddede PC'er, fieldbus komponenter, servoteknologi og automationssoftware. Certifikatet er modtaget på følgende grundlag:
- bred erfaring med Beckhoff Produkter gennem en lang række projekter
- gennemgået specifikke uddannelsesforløb hos Beckhoff
- applikationserfaring inden for flere industrier
- et højt uddannelsesniveau
- bred produktviden og stor erfaring med Beckhoff automationsløsninger

HOLTEC.DK 
www.holtec.dk

Holtec Automatic A/S
Sallingsundvej 2
6715 Esbjerg N
Danmark
CVR nummer: DK41228636
90
ISO 45001:2018, ISO 9001:2015
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047