23948sdkhjf
Del siden

ScanDrums A/S

ScanDrums er jeres bæredygtige emballagepartner på det Skandinaviske marked. Med mere end 45 års erfaring på markedet, har ScanDrums opbygget en unik viden indenfor stål, plast og blikemballage. Sammen med faste samarbejdspartnere skabes langvarige relationer bygget på integritet og bæredygtighed til gavn for alle parter. ScanDrums tilbyder standard og kundetilpasset emballageløsninger til fødevarebranchen m.fl. . Løsninger med kvalitet emballage baseret på  fleksibilitet, sikkerhed og omtanke på miljøet.

ScanDrums har et stort fokus på den grønne cirkulærøkonomi.  Der er derfor investeret kraftigt i udviklingen af nye måder hvorpå der kan tilbydes vores kunder at blive en større del af den cirkulære produktudvikling. Vi har gjort det let for kunden at tage et grønt valg.

Har I brug for en speciel type emballage, godkendelser, rådgivning eller blot et godt tilbud så kontakt os på tlf. nr. 64 89 23 50 eller salg@scandrums.dk.

Se mere på www.scandrums.dk

ScanDrums Group har lokationer med kontor og lagre i Danmark og Sverige, og har ydermere selskabet ScanReko, som renoverer brugt emballage til gensalgog Scanseals, som er specielist med salg af forsegling og labels.  

Hos ScanDrums kan I forvente kvalitet i produkt og service. 

ScanDrums A/S
Snavevej 12
5471 Søndersø
Danmark
CVR nummer: DK14838783
P nummer: 1000814768
22
AAA
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.048