23948sdkhjf
Del siden

PM Pack A/S

Hos PM Pack A/S sælger vi ikke kun pakkemaskiner, - vi sælger pakkeløsninger. Det betyder, at vi kan levere alt fra manuelle maskiner over til fuld automatiske pakkelinier incl. fødeudstyr. Yderligere har vi Danmarks største udvalg af nye og brugte pakkemaskiner i vort showroom i Horsens.

Virksomheden, der har en medarbejderstab på 29, hvoraf otte er udekørende montører, råder over et bebygget areal på 4250 kvadratmeter, og er beliggende på Satellitvej 7 i Horsens.

Vi spænder over en bred vifte af pakkemaskiner samt folie til pakning af food samt nonfood produkter.

På vort 2000 m2 lager er vi lagerførende af laminat-, krympe- og OPP folie. vacuum-, krympe- og kogeposer. Vi har et bredt sortiment og kan derfor altid finde en størrelse, der passer til deres pakkeopgave.

Vi har en dygtig gruppe af teknikere, der hele tiden er på forkant med teknologien, og via kurser er up to date med, hvad der sker i branchen.

Vi har salgskontor og ordremodtagelse i Horsens. Vor faste stab af sælgere har været beskæftiget inden for denne branche i mange år. Så når De kontakter os, er De sikker på en kvalificeret og seriøs vurdering af deres pakkeopgaver.

Om opgaven er stor eller lille, er vi Dem behjælpelig med spørgsmål omkring pakning og emballering.

PM Pack A/S
Satellitvej 7
8700 Horsens
Danmark
CVR nummer: DK27638589
P nummer: 1010447166

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031