23948sdkhjf

Carl J Nielsen A/S

Carl J Nielsen A/S leverer krydderi- og hjælpestofblandinger til fødevare-industrien. Vi producerer hovedsageligt til industrikunder, hvor hovedkundegrupperne er:
* Kødindustri
* Ostemejeri-industri
* Fiskeindustri
* Salat og brødindustri

Derudover ligger en væsentlig del af omsætningen på catering og skibsproviantering, samt leverancer til andre grossister.

Virksomheden blev grundlagt i 1923 af Carl J. Nielsen og drives i dag af tredje generation, Michael Kurt Nielsen.

Vi ligger centralt placeret i Danmark. Carl J. Nielsen A/S byggede den nuværende fabrik i 1978, og grundet en særdeles gunstig udvikling var det i 1991 nødvendigt at udvide produktionsområdet. I 2008 har der været behov for at opføre en ny lagerhal.

På grund af det konstante fokus på produktionsprocesserne og nye teknologiske muligheder, er produktionen i Randers trimmet til fremtidens behov hvad angår leveringssikkerhed og kvalitet.

Produktudvikling
Vores udviklingsafdeling har en stor kompetence indenfor fødevareproduktion. Samt flere års erfaring med udvikling af fødevarer.

Med baggrunde indenfor kokke- og slagterbranchen og med udbygningen som levnedsmiddelteknikere giver det en bred viden indenfor krydderier og hjælpestoffer, samt fødevareproduktion.

Det giver os den fordel, at vi kan udvikle den helt rigtige smag i de færdige produkter og hvilke ting man skal have fokus på. Med Carl J. Nielsen’s mange års erfaring indenfor krydderier kan vi udvælge de krydderier og hjælpestoffer, der giver den helt rigtige synergi i færdigvaren. En god madoplevelse er bedst, når de udvalgte krydderier, underbygger råvarernes egen smag.

Fakta om Carl J Nielsen A/S

Adresse
Carl J Nielsen A/S
Nyholmsvej 16
8930 Randers NØ

Region
Danmark
Midtjylland
Randers Kommune

Telefon: +45 86420688

CVR nummer: DK29614512

P nummer: 1012324177

Certifikater: FSSC 22000, HACCP, ISO 22000

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Anne Hedegaard Madsen
Stilling: Key Account Manager
Direkte telefon: +45 87123060

Michael Nielsen

Send til en kollega

0.125