23948sdkhjf
Del siden

Sealing System A/S

Sealing System leverer pakkemaskiner og pakkelinjer, og vi har et klart mål, som vi dagligt forfølger: Vi vil være din foretrukne leverandør af pakkemaskiner og pakkelinjer. Som udgangspunkt for det har vi et stærkt team af engagerede medarbejdere med stor knowhow inden for feltet. Samtidig er vi sagt på vestjysk en pålidelig samarbejdspartner: Vi er fleksible, og vi har en faglig og professionel stolthed.

Salg og samarbejde
Vore løsninger SKAL blive en god forretning for vore kunder. Kun på den måde kommer kunder tilbage! Og vi ser ikke et salg som afsluttet med en ordre. Vi ser tværtimod en ordre som starten på et godt samarbejde - som vi i øvrigt har med flere af Danmarks største virksomheder.

Markedets bedste pakkemaskiner
Vi forhandler nogle af markedets bedste pakkemaskiner, der alle har en positiv overensstemmelse mellem pris og kvalitet.

Fra layout til køreklare løsninger
Vi tilbyder køreklare løsninger: Fra mindre manuelle og semiautomatiske pakkemaskiner til komplette, fuldautomatiske pakkelinjer. Og vi påtager os total-projektet: Fra layout over projektstyring til levering af køreklar installation.

Service og vedligehold
Vores mål er at blive din foretrukne leverandør af pakkemaskiner og pakkesystemer - og derfor er det også vigtigt for os, at dine pakkeløsninger fungerer optimalt. Derfor tilbyder vi også at lave service på pakkeudstyr i hele Danmark - ja vi kan også tilbyde at påtage os den løbende vedligehold via en servicekontrakt.

Produktionsoptimering
Produktionsoptimering er en del af vores koncept for service og vedligehold, hvor vi tilbyder at optimere og renovere pakkemaskiner eller komplette eksisterende pakkelinjer.

Erfaring og opdateret knowhow
Vore serviceteknikere har alle flere års erfaring, og deres viden opdateres jævnligt bl.a. gennem kurser ved vore leverandører.

Ved køb af brugte maskiner, vil vore service-teknikere indkøre maskinerne og instruere dine medarbejdere i betjening og brug af dem.

Vi påtager os også service på pakkemaskiner, som vi ikke selv er leverandør af.

Kontakt os uforpligtende!

Sealing System A/S
Hedemarken 1
7200 Grindsted
Danmark
CVR nummer: DK21293288
P nummer: 1004829344
140
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047