23948sdkhjf
Del siden

Linatex A/S

Linatex ønsker at være Skandinaviens visionære samarbejdspartner på halvfabrikata i teknisk plast og gummi. Linatex tilbyder desuden bearbejdning af materialerne, bl.a. i form af spåntagende bearbejdning på CNC-styrede bearbejdningscentre.

Linatex er Danmarks førende leverandør af komponenter og halvfabrikata i high performance-plast. Desuden har vi store kompetencer indenfor teknisk gummi, f.eks. til pakninger og slidbelægninger i bl.a. pumper, rør, beholdere og fleksible forbindelser.

I konstant dialog med kunden
Måske er anvendelsen af teknisk plast ikke så udbredt i netop din virksomhed. Vi indgår gerne i en dialog om mulighederne for at udvikle eksisterende plastløsninger, eller konvertere metalemner til mere effektive, stabile og økonomiske løsninger i form af plast – også til gavn for miljøet.

Fra ide til produkt
Med mere end 59 år i branchen, er fundamentet for en stabil leverandør og samarbejdspartner til stede. Vores ingeniører og eksterne konsulenter står gerne til rådighed for at kortlægge netop din virksomheds muligheder for et større udbytte.

- det gælder ikke altid om at sælge mere, men om at sælge det rigtige

Linatex A/S
Smedeholm 3-5
2730 Herlev
Danmark
CVR nummer: DK55104018
P nummer: 1002028263

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.032