23948sdkhjf
Del siden

TotalEnergies Marketing Denmark A/S

TotalEnergies Marketing Denmark A/S er datterselskab af TotalEnergies SA Frankrig. TotalEnergies er et globalt energiselskab med produktion og markedsføring af alle former for energi bl.a. olie og biobrændstoffer, naturgas, biogas, elektricitet og generelt med stor fokus på vedvarende energiformer.TotalEnergies er aktiv i over 130 lande og vores 105.000 ansatte arbejder hver dag for at skabe nye og mere miljøvenlige energiformer gennem produktudvikling og investeringer i vedvarende bæredygtige og grønne teknologier, som bl.a. kan bidrage til reduktion af CO2 og lavere energiforbrug .  Ambitionen er at blive den førende samfundsansvarlige energioperatør i verden.

Forretningsområder
TotalEnergies repræsenteret med aktiviteter i alle de nordiske lande og lokale salgsteams inden for den automotive og industrielle sektor. Inden for smøremidler kan vi tilbyde et omfattende og højt specialiseret produktsortiment til alle industrielle segmenter, personvogne, lastvogne og busser, landbruget, entreprenører og marinen.

Udover smøremidler tilbyder TotalEnergies Norden også bitumen til asfaltindustrien og en række kemiske specialprodukter samt flybrændstof.

Vores aktiviteter inden for industrien omfatter salg, rådgivning og service til bl.a. metal- og stålindustrien, papir og træindustrien, cementfremstilling, energisektoren, minedrift og fødevarefremstilling med høj fokus på komplette smøretekniske løsninger tilpasset den enkelte kundes behov og krav.

Vores produkter udvikles og fremstilles under hensyntagen og overholdelse af alle internationale krav og specifikationer med fokus på sundhed, sikkerhed og ydeevne. Derfor opfylder vores produkter de strengeste kvalitetsstandarder og godkendelser.

Kontakt os gerne for et uforpligtende møde omkring en smøreteknisk løsning til din virksomhed.

TotalEnergies Marketing Denmark A/S
Amerika Plads 29
2100 København Ø
Danmark
CVR nummer: DK63855618
P nummer: 1002178627
54
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.046