23948sdkhjf
Del siden

Nordic Filtration

Nordic Filtration har til henblik at servicere kunder med filtreringsbehov indenfor vandbehandling. Med know-how der strækker sig over 30 år i filtreringsbranchen, er det etablerede kræfter der står bag Nordic Filtration. Du vil derfor altid opleve en god kundepleje og har du spørgsmål om væskefiltrering og vandbehandling, så finder vi svaret til dig.

Nordic Filtration er placeret i Vissenbjerg på Fyn – kun 3 minutters kørsel fra motorvejen og 15 minutters kørsel fra Odense. Herfra distribuerer vi vores filtreringsløsninger til kunder i Danmark - men også kunder lige fra Australien til USA. Har du bestilt varer hos Nordic Filtration, vil vi som udgangspunkt sende varen direkte til dig, men du er naturligvis også velkommen til at komme forbi Vissenbjerg for at hente dem efter aftale.

Nordic Filtration kan skræddersy din filtreringsløsning helt ned i de små detaljer. Ikke mange kunder har brug for nøjagtigt samme setup og derfor er det vigtigt, at vi kan sætte os ind i dit behov, så vi kan finde den løsning der fungerer bedst for dig og din virksomhed.

I vores webshop kan du finde et bredt udvalg indenfor filtrering af vandbehandling. Indenfor vandbehandling, har vi især fokus på Omvendt Osmose og drikkevandsgodkendte blødgøringsanlæg – men også filtrering af vand ved hjælp af UV-belysning.

Det vil være muligt at finde info om produkterne på vores website – og mangler du svar, så er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.


Vores sortiment inkluderer, men er ikke begrænset til:

Vandbehandling:

  • Omvendt Osmose - til både små og store virksomheder.
  • Omvendt Osmose - til bl.a. medicinalindustrien, tandlæger, laboratorier og microchipproduktion.
  • Blødgøringsanlæg - Drikkevandsgodkendte til kantiner, restauranter m.m.
  • Blødgøringsanlæg - til boligblokke og andre anvendelsesformål hvor større mængde blødt vand er et krav.
  • Krystalsalt - Salt til blødgøringsanlæg.
  • UV-Desinfektion - til fjernelse af mikroorganismer og bakterier i vandet.
Nordic Filtration
Glasvænget 6
5492 Vissenbjerg
Danmark
CVR nummer: DK39216280
P nummer: 1023212141
11
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.078