23948sdkhjf
Del siden

A/S Mortalin

Mortalin A/S er din kvalitetspartner inden for fødevaresikkerhed. Vi opbygger og implementerer kvalitetssystemer i virksomheden. Det er ressourcekrævende opgaver, som de fleste har svært ved at få tid til i en travl hverdag.

Vi supporterer desuden virksomhederne med vedligeholdelse og videreudvikling af de interne sikkerhedssystemer, så de lever op til myndighedernes og kundernes krav.

Vi udbyder flere forskellige kurser - basiskursus i fødevarehygiejne, certifikatkursus, mærkningskursus, kurser i intern audit og HACCP. Virksomhedstilpassede kurser, hvor undervisningen sker på i virksomheden - på din arbejdsplads, baseret på arbejdsrelevante opgaver - sammen med dine kolleger.

Det sidste nye er e-learning. Du kan nu tage basiskursus og certifikatkursus i fødevarehygiejne som e-learningskursus. Derhjemme eller på din arbejdsplads.

Udover fødevaresikkerhed beskæftiger vi os også med skadedyrsbekæmpelse.

Landsdækkende service
Hver afdeling har en stab af teknikere, der servicerer kunderne lokalt. Og med over 70 serviceteknikere til skadedyrsbekæmpelse er vi altid tæt på kunderne.

På fødevaresikkerhedsområdet - egenkontrol - kvalitetsledelse - HACCP - kurser og workshops - er vi 6 fødevarekonsulenter, der rykker ud over hele landet.

DER ER VIDEN TIL FORSKEL
Vores slogan er - der er viden til forskel, og vi bruger det for at understrege, at både fødevaresikkerhed og skadedyrsbekæmpelse kræver biologisk viden og erfaring.

Viden om skadedyr begynder hos den servicetekniker, der passer aftalen.

Der findes ikke nogen officiel uddannelse indenfor skadedyrsbekæmpelse, så vores biologer har udviklet et uddannelsessystem, som alle teknikere skal igennem.

Det er en blanding af både teoretisk, biologisk og praktisk viden bundet sammen med en årlig opfølgning med information og udveksling af erfaringer.

Det giver kunderne den bedst mulige rådgivning og en hurtig og præcis anvisning på løsning af problemerne.

Læs mere på www.mortalin.dk

A/S Mortalin
Bråbyvej 76
4690 Haslev
Danmark
CVR nummer: DK24385914
P nummer: 1003015251
200
CEPA Certified
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047