23948sdkhjf

European Freeze Dry ApS

European Freeze Dry har produktion i Danmark og England og producerer samt leverer et fuldt sortiment af frysetørrede produkter såsom ost, fisk, skaldyr, grøntsager, frugt, bær, kød og æggeprodukter. Samtidig udfører European Freeze Dry kontrakttørringer for andre virksomheder. Frysetørring anvendes i mange forskellige industrier, herunder fødevareindustrien, helsekost, bioscience og til produktion af måltider (f.eks. feltrationer / frysetørret turmad).

Frysetørring er en meget skånsom form for konservering. Produkterne bevarer både smag, form, farve og næringsværdi i processen, og de frysetørrede produkter genoptager vandet, i løbet af få minutter. Holdbarheden er min. 18 måneder og produkterne behøver ikke specielle lagerforhold, men kan opbevares ved stuetemperatur.

Med over 50 års erfaring inden for frysetørring har vi en bred erfaring med frysetørring af alt fra øl til vandskade dokumenter. Vi råder derfor over ekpertisen til at hjælpe med udvikling af frysetørrings processer til de fleste typer produkter. Vi råder over frysetørre i mange størrelser - og herunder test tørrer der kan anvendes til mindre produktioner og tests - kontakt os på telefon 46 400 200 for at høre om mulighederne. 

European Freeze Dry har tidligere været kendt under navnet Dansk Frysetørring. European Freeze Dry er FSC 22000 og økologi certificeret. Vi kan desuden tilbyde kosher og halal produktion. 

Egne brands inkludere:

www.lio-licious.com - frysetørret frugt i smarte genluk poser (f.eks. frysetørret hindbær, frysetørret jordbær)

www.summittoeat.com - frysetørret turmad (tidligere kendt som Mountain House).

www.fuelyourpreparation.com - frysetørrede måltider til nødproviant og nødhjælp

Fakta om European Freeze Dry ApS

Adresse
European Freeze Dry ApS
Karlebyvej 81
4070 Kirke Hyllinge
Se på kort

Region
Danmark
Sjælland
Lejre Kommune

Telefon: +45 46400200

CVR nummer: DK25312279

P nummer: 1003145616

Ansatte: 75

Certifikater: Godkendt af Fødevarestyrelsen, ISO 22000

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Karsten Kejlhof
Stilling: CEO
Direkte telefon: +45 46 43 34 00

Send til en kollega

0.141