23948sdkhjf
Del siden

KE Fibertec AS

Vi leverer godt indeklima
KE Fibertec AS udvikler, producerer og markedsfører ”Godt indeklima” eller luftfordelingssystemer baseret på fiberteknologi og bæredygtighed. KE Fibertecs fundament går tilbage til 1963 med produktion af filterposer til industrien.

I dag er KE Fibertec Group repræsenteret over hele verden og beskæftiger mere end 120 ansatte, hvoraf størstedelen arbejder i vores fire salgsselskaber i Storbritannien, Tyskland og USA samt Euro Air A/S. Desuden driver koncernen to produktionsvirksomheder, KE Fibertec Væveri og Euro Air CZ. KE Fibertec-koncernen har gennem kontrolleret vækst og opkøb konsolideret sin position som verdens største producent af tekstilkanaler. Gennem avanceret brug af fiberteknologi og kompetent rådgivning ønsker vi at give vores kunder fordele ved tekstilbaseret luftfordeling (opvarmning, ventilation og køling) i alle typer bygninger.

Eget væveri
Som den eneste producent af tekstilkanaler i verden har KE Fibertec sit eget væveri. KE Fibertec Væveri laver udelukkende tekstiler til poseventilation, hvilket er helt unikt på verdensmarkedet, og det giver os en helt særlig viden om materialerne, der kan komme vores kunder til gode. Med vores eget væveri på den anden side af parkeringspladsen har vi en særdeles fleksibel samarbejdspartner, der kan imødekomme vores ønsker og krav i forhold til især kvalitetsstyring og leveringssikkerhed.

Verdens første Cradle to Cradle-certificerede ventilationskanal
CradleVent® er verdens første ventilationskanal, der er godkendt som et Cradle to Cradle-certificeret produkt af den anerkendte organisation EPEA i Hamborg. CradleVent® er vores bud på et fremtidssikret og bæredygtigt produkt til luftfordeling i kontorlokaler, skoler, laboratorier, sportshaller, offentlige bygninger og andre komfortmiljøer. De stigende krav til bygherrer og arkitekter omkring bæredygtighed og ressourceeffektivitet gør det attraktivt at lade CradleVent® indgå som en veldokumenteret komponent i byggeriet. 

Fordele ved tekstilkanaler

  • Effektiv luftfordeling og godt indeklima
  • Fleksibilitet og kundetilpassede løsninger
  • Unikke materialer og farver
  • Brandgodkendte materialer
  • Hygiejniske og lette at vaske
  • Fantastiske akustiske egenskaber
  • Ingen kondensproblemer
  • Hurtig installation og indregulering
  • Ergonomisk fordelagtigt på grund af lav vægt

 
Hos KE Fibertec er målsætningen fortsat at styrke og udvikle vores kernekompetencer inden for udvikling, logistik og produktion af tekstilbaserede ventilationsprodukter for at være den foretrukne leverandør på udvalgte markeder verden over.

Læs mere på www.ke-fibertec.dk

KE Fibertec AS
Industrivej Vest 21
6600 Vejen
Danmark
CVR nummer: DK19138038
P nummer: 1002938299
150
ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 , Cradle to Cradle®, ISO 45001:2018
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.032