23948sdkhjf
Del siden

Eurofins Steins Laboratorium A/S

Eurofins Steins Laboratorium A/S´ kerneydelser og kompetencer ligger inden for kemiske, mikrobiologiske og sensoriske test af fødevarer, mejeriprodukter og agrorelaterede produkter. Vi har desuden en veletableret rådgivningsafdeling som ud over rådgivning også gennemfører auditeringer og certificeringer.

Eurofins Steins Laboratorium har altid haft tætte relationer til fødevareindustrien - lige fra etableringen af laboratoriet for mere end 160 år siden og frem til i dag.

Laboratoriet har siden 2006 været en del af Eurofins – en førende laboratoriegruppe med mere end 50.000 medarbejdere i mere end 50 lande. Eurofins har opbygget en række internationale videncentre – fx inden for pesticider, dioxiner, allergener, vitaminer, tungmetaller og GMO. Dette globale netværk med mere end 900 laboratorier giver en række fordele. Eurofins Steins har fx adgang til mange anerkendte analysemetoder samt en international kompetence og viden på et meget højt niveau. Dette betyder, at kunderne gennem det danske laboratorium kan trække på en meget omfattende ekspertise.

Test af fødevarer er et hurtigt voksende område. Vi oplever også en stigende internationalisering – også når det drejer sig om forurening af vores fødevarer og bevidste forsøg på svindel med råvarer og færdige levnedsmidler. Skandaler kan være ødelæggende for ethvert selskab – stort eller lille. Selv producenter af kvalitetsfødevarer risikerer at havne i den offentlige gabestok.

Eurofins er internationalt til stede, og vi følger lovgivning og problemstillinger verden over, således at vi kan tilbyde vores kunder de nyeste og nødvendige analysemetoder - til tiden. Eurofins Steins Laboratorium er derfor fortsat fødevarebranchens sikre valg, når det gælder valg af analysepartner.

Eurofins Steins Laboratorium A/S
Ladelundvej 85
6600 Vejen
Danmark
CVR nummer: DK87373010
P nummer: 1008700229
DANAK
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047