23948sdkhjf

Kompetencer fra Teknologisk Institut

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 1

Novel food - vurdering af nye fødevarer og ingredienser

Novel food er fødevarer eller fødevareingredienser, som ikke har været spist inden for EU i nævneværdigt omfang før 15. maj 1997. Disse produkter skal ...

Sensorik af fødevarer og non-food

Smag er et menneskeligt begreb, der kan være svært at analysere med instrumentelle målinger. Teknologisk Institut kan beskrive, analysere, måle og gen ...

Fødevarer – produktkvalitet og holdbarhed

Det er vigtigt, at fødevarer er sunde, smager godt og kan holde sig. En øget holdbarhed er med til at reducere madspild og er et væsentligt middel i k ...

Reduktion af produktionsspild

Hvad enten målet er minimering af omkostninger eller en mere bæredygtig produktion, så hjælper Teknologisk Institut fødevareproducenter landet over me ...

Produktudvikling - fødevarer

Står I med en teknisk udfordring eller ønsker at ramme den helt rigtige smag i produktudviklingen af nye fødevarer eller drikkevarer, kan Teknologisk ...

Plantebaserede fødevarer

Dagsordenen er sat. Plantebaserede fødevarer er fremtiden, hvis vi skal omlægge vores fødevaresystem til en mere bæredygtig løsning. Sektoren vækster ...

Pilotproduktion af foder og fødevarer

Har du brug for at få afprøvet nye recepter, ingredienser eller additiver til foderblandinger eller fødevarer såsom ekstruderede kødalternativer eller ...

Hygiejne og mikrobiologi i fødevareproduktion

God hygiejne er et område, hvor fødevarevirksomheder konstant udfordres. Nye råvarer, produkter og produktionsmetoder introduceres. Nye vira og bakter ...

Forbruger- og markedstest

Hvorfor lave sensoriske forbrugertests? Det er dyrt at lancere et produkt. For at sikre succes på markedet, giver en forbrugertest rigtig god værdi, i ...

Fødevarelovgivning – varedeklarationer og mærkningstjek

Lovgivningen omkring mærkning af færdigpakkede fødevarer ændres hele tiden - eksempelvis er der en ny mærkningsvejledning på trapperne fra Fødevaresty ...

Resultater per side:12244896
Side af 1

Fakta om Teknologisk Institut

Adresse
Teknologisk Institut
Kongsvang Allé 29
8000 Aarhus C

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 72202000

Fax: +45 72201019

CVR nummer: DK56976116

P nummer: 1002969019

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Anne Louise D. Nielsen
Stilling: Afdelingsleder
Direkte telefon: +45 72202455

Anne Maria Hansen

Fødevareteknologi Aarhus
Afdeling: Fødevareteknologi
Stilling: Kontorelev
Direkte telefon: +45 72201900

Sabine Pape Holst
Direkte telefon: +45 72201930

Send til en kollega

0.157