23948sdkhjf

Leje af duge og servietter

Tilbydes
Udløber
3. august 2025

God mad fortjener en smuk dug og en velfoldet serviet

Vi tilbyder leje af duge og servietter i en skræddersyet løsning der opfylder alle jeres ønsker til form, farver, størrelse og struktur. Gennemtænkte valg for duge og servietter sætter stemningen, og sender et signal om æstetik og kvalitet. Stilen skal ramme og rumme restaurantens identitet.

Udvalget af artikler til borddækning er bredt. Vores duge og servietter i smukke, solide tekstiler er repræsenteret i tre serier:

• Prestige - for italiensk designet elegance
• Design - for individuelt præg på tekstiler
• Essentia - for klassisk borddækning

Som de eneste i Danmark vi udlejer Prestige dækketøjsserien, der er fremstillet af en italiensk producent med 150 års stolte traditioner inden for vævning af tekstiler.

Med en serviceaftale på leje af duge og servietter overlader du al logistik omkring dugene til os. Vi afhenter de beskidte tekstiler og leverer rene tilbage. Din beholdning tilpasses efter behov, så du er sikker på, at du altid har den rette mængde duge og servietter.

Duge og servietter af stof kan anvendes igen og igen. Når de genbruges og vaskes miljørigtigt, er duge og servietter af stof langt mere skånsomme for miljøet end dækketøj af papir.

Ekstra forkælelse med Hot Towels
I vores sortiment finder du også Hot Towels, som er den ekstra lille forkælelse. Mange gæster sætter pris på en varm og fugtig frottéserviet med en mild duft af citrus. Du kan give gæsterne Hot Towels før eller efter måltidet – eller måske begge dele.

Læs mere her.
Udbyder
De Forenede Dampvaskerier A/S

De Forenede Dampvaskerier A/S
Kongebakken 1
2765 Sørum
Danmark

Telefon: +45 39750211
Fax: +45 39750225


Se hjemmeside
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.219