23948sdkhjf

Har du styr på din fartskriver?

Tilbydes
Udløber
1. november 2020

Få en nem dagligdag med din fartskriver 

Fartskriver eller takograf - kært barn har mange navne. Uanset hvad den bliver kaldt, er den en vigtig del af din virksomhed, hvis du vil undgå bøder. Det kan nemlig koste dig og dine chauffører utroligt dyrt, hvis der ikke er styr på fartskriver-dataen. Men hvordan får du så lige styr på det hele?

Hos BG Fleet er det vores vigtigste opgave at gøre dagligdagen med en fartskriver så nem som overhovedet muligt. Der findes heldigvis en række fantastiske værktøjer, der kan være behjælpelig med dette. Faktisk kan du i dag nøjes med kun at koncentrere dig om dit arbejde - fartskriverne kan nemlig løbende tømmes for data. Du kan få din fartskriver automatiseret, så den selv uploader dataen - endda til en skarp pris. Ja, det kan faktisk ikke svare sig at lade være. 

Råd og vejledning om fartskrivere 

Vil du nyde godt af vores mere end 30 års erfaring med fartskrivere og viden om lovgivningen på området, så sidder vores support altid klar på telefonen og hjælper dig gerne med at finde den rette løsning for dig.

Har du ikke allerede en fartskriver, men har du desperat brug for en, så

klik her

og besøg vores hjemmeside, hvor vi har massere af fartskrivere og andre spændende produkter til chauffører og vognmænd. Vi hjælper dig godt i gang - og sparer dig for dumme penge til bøder. 

Giv os et kald på tlf. 87 41 80 47 for gode råd og vejledning.
Udbyder
BG Service Center
Jens Juuls Vej 28
8260 Viby J
Danmark

Michael Andersen
Telefon: +45 51342375

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.172