23948sdkhjf

Tekniske hjælpemidler

Tilbydes
Udløber
1. januar 2030

En god måde til at nedbringe ergonomiske belastninger er at benytte hjælpemidler. Hjælpemidler kan være alt fra løfte- og transporthjælpemidler til kontorergonomiske redskaber så som hæve/sænkeborde.
CRECEA kan hjælpe virksomheder på forskellige områder og på forskellige tidspunkter i processen i forbindelse med hjælpemidler. Det kan fx være:

Hjælp til indkøb og afprøvning af hjælpemidler
Udvikling af nye hjælpemidler
Rådgivning om ”fremtidens” hjælpemidler (som robotter, exoskeletter mv.)
Den vigtig måde at fjerne ergonomiske belastninger fra medarbejdere er at benytte tekniske hjælpemidler. CRECEA har mange års erfaring med at rådgive om de bedste valg inden for hjælpemidler. Udgangspunktet for vores rådgivning er at ergonomiske belastninger skal minimeres samtidig med at den gode effektivitet opretholdes.

Det er CRECEAs erfaring at nye hjælpemidler kan tage tid at lære at bruge, men at de efter kort tid er en positiv investering. Det kræver dog, at man har gjort sig grundige overvejelser om valget af hjælpemidlet og dets anvendelse.

CRECEAs konsulenter vil undersøge den ergonomiske udfordring ”hele vejen rundt” og derfor også se på arbejdets tilrettelæggelse, arbejdsteknik og arbejdsstedets indretning, hvis det er relevant.
Udbyder
CRECEA A/S

CRECEA A/S
Kongsvang Allé 25
8000 Aarhus C
Danmark

Telefon: +45 70108600

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.203