23948sdkhjf

Alt i messestande

Tilbydes
Udløber
30. december 2018

Standesign tilbyder alt til din messe, udstilling eller event. Vi tager os af hele processen:

DIALOG
Du får en fast projektleder, som er din kontakt hos Standesign fra den første dialog, til messestanden er færdig. Projektlederen kan hjælpe med alt fra messeudvælgelse til størrelse på standen, udarbejdelse af budget og samspil mellem design og funktionalitet.

DESIGN
Vi udvikler din stand sammen med dig og sikrer, at du får mulighed for eksempelvis at skabe blikfang med et stort produkt eller servere smagsprøver på standen. Standesigns projektledere ved, hvordan vi kan omsætte dine idéer til praksis, og du får sparring og rådgivning, så din stand opfylder de behov, din virksomhed har.

VI HAR EN AFTALE
Når du samarbejder med Standesign, får du en færdig pakke. Vi udarbejder en handlingsplan, får godkendt din messestand hos messearrangøren og sørger for bestilling af tekniske ydelser. Du får desuden vejledning i forhold til, hvad du skal levere, så de grafiske elementer på din virksomheds stand står skarpt.

PRODUKTION
Vores håndværkere bygger grundelementerne til din virksomheds messestand på vores værksted i Nyborg og sørger for pakning og forsendelse. Standesign bygger standen op på messen og sørger for, at alt får den sidste finish. Når I ankommer til messen eller udstillingen inden åbning, afleverer vi standen personligt til jer.

EFTER MESSEN
Når messen er overstået, afmonterer vores håndværkere din virksomheds stand og returnerer messegods. Hvis der er behov for det, kan vi desuden opbevare dit standmateriale. Vi evaluerer forløbet sammen med dig og er meget interesserede i at få din feedback, så vi hele tiden yder den bedst mulige service.

Se mere på www.standesign.dk eller kontakt os på 4484 6699 eller info@standesign.dk
Udbyder
Standesign A/S
Alsvej 2F
5800 Nyborg
Danmark

Elisabeth Forsberg Nørgaard
Telefon: +45 20417966


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.29