23948sdkhjf

Vi tilbyder CNC fræsning i Odense og på hele Fyn

Tilbydes
Udløber
30. marts 2034

Hos Trio Stål Odense A/S på Fyn har vi igennem mange år arbejde med CNC fræsning. Vi har kunder fra både Sjælland og Jylland og ofte fra byerne Odense, København, Aalborg og Århus.
Vi arbejder både for private og erhverv, og der er ikke nogen opgave som er hverken for stor eller for lille.


Vi tilbyder CNC fræsning i mange forskellige materialer
Vi tilbyder spåntagende bearbejdning i forbindelse med CNC fræsning, i et større udvalg af forskellige materialer. Fælles for vores arbejde uanset hvilket materiale det skal laves i er, at vi altid leverer produkter i den højeste kvalitet, og til den aftalte tid og pris.

Trio Stål Odense A/S på Fyn har, i kraft af vores virksomheds størrelse, muligheden for at lave dine projekter til yderst konkurrencedygtige priser samtidig med, at du ikke blot bliver et nummer i rækken. Vi sørger for at lytte til dine ønsker, så projektet bliver lavet præcis som du ønsker det.


Om vores

arbejde med CNC fræsning


Trio Stål Odense A/S kan tilbyde flere forskellige former for opgaver. Vi udfører f.eks. ofte både prototyper samt større serier, og vi arbejder bl.a. med projekter i aluminium, rustfrit stål og flere andre metaller.


Kontakt os hos Trio Stål Odense A/S for mere information om vores arbejde
Hvis du ønsker mere information om vores arbejde, er du altid velkomme til at kontakte Trio Stål Odense A/S på tlf. 65 93 17 82.
Vi giver gerne gode råd i forbindelse med dit projekt, og vi kan naturligvis også altid lave et uforpligtende tilbud på dit projekt.


Vi har kunder til CNC fræsning fra hele Danmark heriblandt Fyn, Sjælland og Jylland, Aalborg, Århus, Odense og København
Udbyder
Trio Stål Odense A/S

Trio Stål Odense A/S
Herluf Trolles Vej 14
5220 Odense SØ
Danmark

Thomas Andersen
Telefon: +45 65931782
Fax: +45 65931772

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.142