23948sdkhjf

Industrielle Linux systemer

Tilbydes
Udløber
18. november 2020

Industrielle operativsystemer med åben kildekode og lang levetid.
Prevas har det største uafhængige, industrielle Linux-team i Skandinavien, når det gælder design, udvikling, tilpasning og vedligeholdelse af industrielle, indlejrede Linux-BSP'er (Board Support Packages), herunder Linux-varianter som eksempelvis Android og uCLinux. Ydelserne udføres af et særligt team i vores Center of Excellence inden for industrielle Linux-systemer sammen med et antal Linux-eksperter, som er spredt i hele virksomheden.

Prevas' services inden for industrielle Linux-systemer omfatter alle aspekter af professionelt BSP-arbejde. Prevas sørger for, at al udvikling foretages effektivt. Professionel, langsigtet vedligeholdelse er et kvalitetsmål for BSP'erne. Det første skridt er specifikationen og de tekniske diskussioner, som er nødvendige for at udvikle en BSP af høj kvalitet. Næste skridt er at udvikle den første BSP for hurtigt at komme i gang med test og evaluering. Vi afholder også uddannelsesseminarer om det kommende system. Udviklingsarbejdet afsluttes med levering af en skræddersyet, industriel Linux-BSP (ren Linux, Android eller uCLinux), herunder et kit til udvikling af applikationssoftware, specialtilpasset kerne, bootloader, rootfs og installation.

Efter leveringen er Prevas fortsat ansvarlig for den leverede BSP. Prevas har udviklet et program til langsigtet vedligeholdelse af industrielle BSP'er, som sikrer, at BSP'en løbende opdateres og forbedres, således at dennes værdi opretholdes.

Når kundens produkt nærmer sig afslutningen af sin livscyklus, kan Prevas hjælpe med at genanvende tidligere BSP-arbejde for at gøre det nemmere at udvikle nye softwareplatforme fremover – selv efter 15-20 års brug. Læs mere om Prevas' industrielle linux-løsninger på vores hjemmeside.

 

Om Prevas

Som ekstern udviklingspartner, med spidskompetencer indenfor software, elektronik, mekanik og projektledelse, er Prevas og vores konsulenter, specialiserede i at bidrage som den manglende puslebrik for at sikre at der findes den mest optimale løsning for vores kunders produktudviklingsprojekter. Højteknologiske løsninger, udviklet af Prevas, har afsæt i vores mission om at levere kvalitetssikrede produktudviklingsløsninger og vores passion for innovative teknologier, som giver forøget produktivitet og innovativ konkurrencekraft. Læs mere om Prevas på www.prevas.dk eller følg @prevasdenmark.
Udbyder
Prevas A/S
Lyskær 3 EF / Hedeager 3
2730 Herlev / Aarhus N
Danmark

Søren W. Mathiasen
Telefon: +45 33159090


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.234