23948sdkhjf

Internationale datablade, deklarationer og eksport samt sprogversionering

Tilbydes
Udløber
31. december 2023

I Dankost leverer vi ikke kun datablade, deklarationer og næringsoplysninger på dansk. Vores program kan håndtere yderligere 5 valgfrie sprog således, at dine produkter let kan tilpasses et andet marked og dermed eksporteres. Hvorvidt det er Tyskland, England / engelsk, Sverige, Norge, Finland eller noget helt 3. er underordnet. Når først produkterne er oprettet på et primært sprog er vejen langt. Designet forbliver det samme og kun teksterne ændres. Vi har også flere kunder som anvender "private label" design, men på identiske produkter. Dette håndterer Dankost Pro også..

Vores program kan i øvrigt leveres med en brugerflade på f.eks. engelsk, hvorved jeres udenlandske afdelinger f.eks. selv har mulighed for at tilpasse udskrifter efter deres ønsker. Vi har tillige samme muligheder fsv. svensk og norsk. Der er således ikke et krav at kunne dansk for at benytte vores program - vel at mærke at der kan arbejdes i samme program på flere sprog.

Vi tilbyder også konsulenthjælp til opstilling og design af datablade og deklarationer. Vores program leveres med et standardudvalg, som der kan arbejdes videre med. Alternativt kan du trygt overlade opgaven til os.

Som noget helt nyt har vi også indgået samarbejde med et eksternt oversættelsesbureau. Dette betyder at vi tilbyder at løse oversættelse af f.eks. råvarer til en fast pris. Prisen inkluderer selvfølgelig import / eksport af data fra Dankost Pro. Oversættelse tilbydes pt. til engelsk, svensk, norsk og tysk.

Kontakt os på 40 70 24 90 for at høre mere. Du kan også læse mere her og se hvilke brancher vi bl.a. arbejder for.
Udbyder
Matilda FoodTech Danmark

Matilda FoodTech Danmark
Prags Boulevard 80, 4. sal
2300 København S
Danmark

Jannie Svendsen
Telefon: +45 40702490


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.141