Krisen aftager - men tiltager lånemulighederne ?

Tilbydes
Oprettet
Udløber
3. januar 2018

Der er gode tegn til at 2017 slipper taget i den økonomiske afmatning, der siden 2008 har præget verdensøkonomien og hvor Danmark ser ud til at komme tilbage på sporet. Skiftende meldinger om væksten ser nu mere permanent ud til at få tågen til at lette over dansk økonomi - godt slået an af boligpriserne, tiltagende ordrebøger, mere optimisme i virksomhederne m.v.

Men vækst skal fortsat finansieres og da danske virksomheder fortsat er tungt afhængige af bankfinansiering bliver det interessant at følge hvordan banksektoren tackler nogle af de nøgleudfordringer, der følger i kølvandet på blandt andet hård regulering via BASEL-reglerne. Konkurrencen er sideløbende tiltaget med stormstyrke - bankerne har svært ved at låne sine penge ud og i det kølvand er opstået en lang række nye investeringsselskaber, crowdlending og direct lending muligheder, private enkeltpersoner der søger at anbringe indskudskapital, ansvarlige lån fra selskaber og enkeltpersoner m.v.

Så også i 2017 vil antallet af valgmuligheder for SMV-virksomheders tilgang til kapital og finansiering blive udvidet yderligere - og de muligheder bør man i ledelsen og bestyrelsen af den enkelte virksomhed se på for at optimere det kapitalberedskab, der skal være med til at sikre fremadrettet vækst og medvind.

Kontakt Kapitalbørsen og få en indledende snak om de mange muligheder, der ofte kan bestå af at kombinere 2, 3 eller 4 kapital og finansieringsmuligheder i een samlet plan for et styrket kapitalberedskab.
Udbyder
Kapitalbørsen ApS
Møllerup Gods
Møllerupvej 26
8410 Rønde
Danmark

Carsten Færge
Telefon: +45 21647612


Se hjemmeside
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.203