23948sdkhjf

Produktudvikling hos Pack Plast A/S

Tilbydes
Udløber
31. januar 2021

Pack Plast leverer unik plastemballage til levnedsmiddelindustrien og til teknisk industri via vakuum- og trykluftformning.

Hvad vil forbrugerne have?
Produktudvikling handler ofte om at være på forkant med markedsudviklingen og skulle gerne skabe et forspring foran konkurrenterne. Her bidrager vi allerede i idéfasen med at kreere nyt design og forbedre funktionaliteten.

Passer den nye emballage i produktionsapparatet?
Vi har mere end tyve års erfaring i at udvikle specialløsninger og tilpasse dem til de eksisterende produktionsfaciliteter. Teknisk knowhow, blandt andet omkring produktionsmaskiner, høj faglighed og skarp kvalitetskontrol gør det muligt at optimere hele vejen rundt. Betydelig effektivitetsstigning har vi flere eksempler på, hvilket i reglen bidrager til at minimere antallet af reklamationer.

Hvordan kommer man i gang?
God dialog er en god start. Hvad skal emballagen kunne? Har den flere formål eller funktioner? Hvordan adskiller den sig fra tidligere modeller eller fra konkurrenternes produkt? Med grundig research i ryggen skabes en 3D-illustration, som kan give grundlag for at gå videre. Nogle gange er det bare bedre at mærke på produktet og se det i funktion.

Fremskridt kan udfordre organisationen?
Indkøring af en ny emballage kræver engagement fra hele organisationen. Derfor involverer vi alle relevante aktører mest muligt i processen fra indkøb til medarbejderen ved pakkelinjen.
Også råvaren kan bidrage til produktudvikling
Råvaren til salatbægrene udviklet til Mills hedder A-PET/EVOH/PE. EVOH’s egenskab som barriere bidrager til at øge holdbarheden på indholdet.

PE-laget forbedrer svejseegenskaberne på bægret og den lille tynde film, man tager af efter låget – så det sidder 100 procent fast på kanten af bægret og højner lufttætheden.

Læs mere om Pack Plast A/S her

 

 
Udbyder
Pack Plast A/S
Haraldsvej 17
8960 Randers SØ
Danmark

Edel Bak Andersen
Telefon: +45 86420035


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.125