23948sdkhjf

Midlertidig strøm, lys, og varme af serviceminded leverandør

Tilbydes
Udløber
31. december 2021

Hvis du har brug for midlertidig strøm, lys eller varme på fx din byggeplads, så er Ajos er en af Danmarks førende leverandører af midlertidige installationer af byggestrøm, belysning og opvarmning.

Ajos

arbejder dagligt med etablering af midlertidige forsyninger - og vi hjælper også gerne dig. Hvordan din optimale løsning ser ud afhænger af mange forskellige faktorer. Vi leverer ydelser til mange af landets byggepladser - og andre steder, der har brug for midlertidig

strøm

,

varme

eller

lys

.

Styr sikkert uden om faldgruberne

Det kan være svært at overskue det reelle behov for midlertidige forsyninger - og ikke mindst konsekvenserne af at vælge forkert.

Bliver din midlertidige forsyning ustabil eller er den underdimensioneret, er der stor risiko for udfald og driftsstop, der får både tidsplaner og driftsbudget til at skride. Derfor betaler det sig at tage erfarne fagfolk med på råd.

Ajos har nogle af branchens mest kompetente specialister inden for midlertidige installationer. Vi har mere end 25 års erfaring med dimensionering og rådgivning på området. Vi ved, hvilke faldgruber du skal undgå - og hvordan du sikrer dig en stabil og bæredygtig løsning med den bedst mulige økonomi.

Brug for ekstra strøm?

Vi går grundigt til værks, når vi spørger ind til dine planer og behov. For dine svar er kritiske for, at vi kan

dimensionere og placere dine tavler og kabler

korrekt - og sikre dig en stabil forsyning af strøm gennem hele projektet - og med den bedst mulige økonomi til følge.

Vi rådgiver dig også om, hvorledes dit materiel kan placeres optimalt i forhold til

byggestrøm

- og klarer det nødvendige papirarbejde og dialogen med forsyningsselskabet, så alt er klart til tilslutning, når du har brug for strøm.

Hos Ajos har vi desuden stor fokus på energioptimering, så du kan spare penge på bundlinjen - og vi sammen kan skåne naturen for unødig udledning af CO2.

Ajos installerer også

strøm som supplement til eksisterende strømkilder

, fx hvis du har brug for at koble din eksisterende forsyning fra i en periode på grund af service, uden at det forstyrrer produktionen. Og vi kan også hjælpe dig, hvis du har brug for strøm på steder, hvor det ikke findes i forvejen.

Midlertidig belysning på byggepladser, til tv-optagelser o.a.

Ajos har mange års erfaring med indretning af byggepladser, herunder

dimensionering og etablering af belysning både inde og ude

.

Vi hjælper dig med at sikre, at alle arbejdsområder og adgangsveje er oplyst korrekt, såvel som

kablerne er rigtigt placeret

, så dine folk kan udføre deres arbejde sikkert på alle tider af døgnet. På dine udendørsarealer dimensionerer vi belysningen, så den overholder gældende lovkrav - og placerer

projektørmaster

og kablernes føringsvej, så de er til mindst mulig gene for aktiviteterne på pladsen. Det samme gælder for indendørs belysning.

Ønsker du lys på pladsen i et bestemt tidsrum på døgnet, kan vi opsætte et anlæg, så lyset tænder og slukker automatisk.

Står du og har brug for et

professionelt og mobilt lysanlæg

, der er så kraftigt, at det kan illudere dagslys? Så kontakt Ajos, da vi har kompetencerne, og flere års erfaring, inden for området. Vores mobile lysanlæg bruges fx til live-optagelser af pokalkampe på mindre stadions samt ved film- og tv-optagelser, hvor der er brug for mange lux.

Har du brug for midlertidig opvarmning af bygninger?

Med

effektiv opvarmning

undgår du, at fx dit byggeri går ned på lavt blus om vinteren - også selv om du kun har råhuset klar, når kulden sætter ind.

I Ajos har vi solid erfaring med

dimensionering og opsætning af midlertidig varme

, der overholder kravene til arbejdstemperaturer. Vi er også

specialister i interimslukninger

- og kan levere midlertidige facader i form af trærammer med plast eller færdige midlertidige facademoduler, hvis du har brug for det.

Når vi kender dit behov, beregner vi, hvor kraftige varmekilder, du har brug for - og sørger for, at du får den løsning, der bedst kan betale sig for dig.

Vi har fx fjernvarmevekslere som kan tilsluttes fjernvarmenettet. Alternativt er der mulighed for at opstille et mobilt kedelanlæg. Ofte benytter vi også

kaloriferer

- og de har typisk et filter, som renser luften, så dine folk undgår gener fra byggestøv.

Dine folk kan fortsætte arbejdet uhindret - og du sikrer dig, at alle processer skrider frem efter planen. Du kan støbe og mure indendørs, malingen tørrer som den skal, og du undgår, at træet slår sig. Og du minimerer risikoen for skimmelsvamp og andre fugtskader.

Vores løsninger til midlertidig opvarmning er også ideelle til opvarmning af lagerhaller, arbejdshaller og andre bygninger uden permanent varmekilde, der skal holdets frostfri hele året.

 

Hurtig support når du har brug for hjælp!

Oplever du uforudsete problemer med dine installationer, er du altid sikret hurtig support, så aktiviteterne bliver berørt mindst muligt. Via vores planlægningsværktøj, med indbygget GPS, finder vi straks den specialist, der er tættest på dig - og sørger for, at vedkommende hurtigt er fremme hos dig.

Du kan også vælge at gøre, som mange af vores andre kunder; at have en fast servicemand tilknyttet pladsen, så du altid har lynhurtig hjælp inden for rækkevidde, hvis en tavle skal flyttes eller kabelføringen ændres

Vi har stemplerne i orden

Ajos er autoriseret el-installatør. Det er din garanti for, at dine midlertidige installationer altid bliver udført af folk med de rette kompetencer - og med styr på de gældende regler for sikkerhed.

Ajos har desuden eget serviceværksted, hvor vi servicerer og klargør udstyret til dine midlertidige installationer. Alt udstyr overholder til enhver tid de gældende regler.

Ring til os på 7025 6363, læs mere i vedhæftede brochure eller besøg vores hjemmeside på

www.ajos.dk

.

Ajos er blandt de absolut bedste på de områder, vi har valgt at specialisere os i:

Tårnkraner

,

semimobilkraner

,

personhejs og materialehejs

,

skure

,

moduler

,

pavilloner

, midlertidige installationer, fx

strøm

,

belysning

,

afspærring

,

opvarmning og affugtning

samt

byggepladsindretning

.
Udbyder
Ajos a/s

Ajos a/s
Godthåbsvej 4
7100 Vejle
Danmark

Jan Frandsen
Telefon: +45 2522 5514

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.157