23948sdkhjf

Har du pladsmangel? Få gratis rådgivning om en mezzaninløsning

Tilbydes
Udløber
1. januar 2023

Hans Schourup A/S har gennem de seneste år markeret sig som specialister inden for mezzanin-løsninger, og er en naturlig partner, når der skal hentes flere kvadratmeter til vækst!

Flere kvadratmeter
Der er mange gode grunde til at vores kunder er glade for de mezzanin-løsninger vi leverer. 
På et lager eller i en produktion kan man sjældent få plads nok. Det er svært at forudse sin vækst omregnet i behov for m² og netop behovet for mere plads, er den væsentligste årsag til at man vælger at udvide sine lokaler. 

Det er vidt forskelligt, hvad pladsen bruges til. Vi har leveret mezzaniner til kontorer, undervisningslokaler, lagre, produktioner, butikslokaler og showrooms og meget mere end det. 

Vi anser rådgivning som vores primære rolle. Beslutningen om at tilføje en mezzanin er kundens, mens vi anser det som værende en væsentlig del af vores ansvar at levere den rigtige løsning. Den rådgivning er baseret på mange års erfaring og viden om mezzaninløsninger.

Rentabel omkostning
Velfungerende omgivelser og god plads er afgørende for virksomheden. Jo mere effektivt du bruger lokalerne, jo mere rentabel vil din forretning være. Mezzaniner er yderst omkostningseffektive, pladsskabende, hurtige og nemme at installere og forøger dit forretningspotentiale og bygningens værdi.

Det er kort og godt en god investering, da man skal se på omkostninger op mod alternativerne, når beslutningen først er truffet. Vi tilbyder mulighed for selv at lave en beregning, så man kan medtage budgettet i en beslutningsfase. Mange af vore kunder fremhæver, at de enten har udskudt en flytning af virksomheden i mange år, har sparet at bygge til eller har kunnet absorbere pladsbehovet på grund af vækst.
Hvis forudsætningen for tilstrækkelig lofthøjde er tilstede, så har man allerede lokalet på plads, og det er et lokale, der allerede er opvarmet og integreret i dagligdagen. Nemmere bliver det ikke.

Hans Schourup A/S er absolut en af markedets stærkeste leverandører. Det betyder, at vi i langt de fleste tilfælde kan matche kundens behov og økonomi. Det er denne kombination, der har givet os Danmarks længste referenceliste og gjort os til den foretrukne leverandør.

Den tekniske løsning
Mange tusinde kvadratmeter er leveret gennem årene, alle tilpasset hver enkelt kundes behov.  
Vi har altid fokus på at definere behovet, og matche en løsning dertil. De mere tekniske løsninger, som f.eks. ekstra lange spænd, mezzaniner til offentlig adgang, med kontorbyggeri eller lofthængte løsninger, skal forbi vores tekniske afdeling.
Det samme gælder de brandisolerede mezzaniner, som vi udfører som en samlet løsning.

CE-mærkningen
Der er kommet rigtig meget fokus på sikkerheden hos virksomheder.
Med vores løsning kan du være sikker på, at mezzaninen er CE-mærket og overholder de gældende EU-regler.
Udbyder
Hans Schourup A/S

Hans Schourup A/S
Sletvej 2 F
8310 Tranbjerg
Danmark

Christian Haldager
Telefon: +45 86146244


Se hjemmeside
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.158