Giver brochurer stadig værdi?

Tilbydes
Oprettet
Udløber
20. juni 2018

Alt handler om, at vi skal markedsføre vores virksomheder digitalt - på hjemmesider og via alverdens sociale medier. Men betyder det så, at brochuren ingen effekt har? Og får du skabt flere synlige resultater ved alene at fokusere på den digitale verden?

Online OG offline markedsføring
Vores erfaring er, at du opnår de bedste resultater ved at kombinere den online markedsføring med den offline. Mange vil måske mene, at virksomhedsbrochurer er gammeldags og overflødige, da man i dag kan finde al nødvendig information på en virksomheds hjemmeside. Det er dog ikke helt sandt. I bund og grund handler det om at være til stede dér, hvor dine kunder er.

Derfor giver en brochure værdi
Er du på messe, kundebesøg eller til netværksmøde er brochuren, eller for den sags skyld visitkortet, essentiel at have med. For hvem husker lige at klikke sig videre ind på en hjemmeside, når man er tilbage på kontoret? Med den fysiske brochure i hånden har dine potentielle kunder noget, der minder dem om mødet med dig og din virksomhed. Og på den måde kan du være med til at skubbe dem det sidste stykke, så de rent faktisk tager kontakt efterfølgende.

Ansigtet udadtil
Brochuren repræsenterer din virksomhed udadtil, og det er uanset, om der er tale om en imagebrochure, der skal skabe opmærksomhed om dit brand/virksomhed, eller en produktbrochure, der beskriver de produkter, du sælger.

Brochuren bør derfor tiltale dine kunder med et lækkert overskueligt design og nogle gode sælgende tekster.

Få hjælp og rådgivning
I kdmarketingsupport har vi gennem 12 år specialiseret os i markedsføringen af små og mellemstore virksomheder, især inden for jern- og maskinindustrien. Har du brug for kompetent hjælp og rådgivning til at få udarbejdet en brochure, der både er visuel smuk og som skaber værdi? Så kontakt os helt uforpligtende på 20 78 20 40 eller kd@kdmarketingsupport.dk

Se eksempler på brochurer og læs mere her

 
Udbyder
kdmarketingsupport
Videnpark Trekantområdet
Vesterballevej 5
7000 Fredericia
Danmark

Karina Davids
Telefon: +45 20782040


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.25