23948sdkhjf

Sådan får du en unik emballage der passer til din forretning

Tilbydes
Udløber
12. september 2020

Vi hjælper dig hele vejen

Din emballage er en oplagt mulighed for at vise din virksomhed frem og få dit brand ud og leve.
Hos Scanlux Packaging BRANDLAB arbejder vores konsulenter og designere på at skabe et unikt design, der sætter et markant aftryk.

Vi hjælper gerne hele vejen fra idé til produktion. Med udgangspunkt i dine visioner, skaber vi et design, der lever op til dit brand. Når du er tilfreds med resultatet og de sidste prøveprints er godkendt, sætter vi maskinerne til at gøre resten. Og så er vi klar til at sende din emballage ud i den virkelige verden. Ud til dine butikker og dine kunder.

Du ved alt om din virksomhed...

Du ved alt om dine kunder. Du ved alt om dine produkter. Du ved alt om dine butikker. Du ved alt om dit image. Du ved alt om dine designregler. Du ved alt om dit personale. Du ved alt om dine ønsker. Du ved alt om dine behov. Uden dine input, kan vi ikke skabe det design, der afspejler din virksomhed bedst muligt.

… Vi ved alt om emballage.

Hos Scanlux Packaging BRANDLAB ved vi alt om emballage. Vi ved, hvad der er muligt. Vi ved alt om intelligent produktion. Vi kender materialerne til mindste detalje, og ved, hvordan vi bruger dem optimalt. Vi ved alt om at påtage os opgaver og tage ansvar. Bruger du os som samarbejdspartner, får du al den sparring og modspil, der skal til for at skabe de bedste resultater.

Sammen skaber vi bedre løsninger

For os er samarbejde et nøgleord. Med din viden og vores kompetencer udvikler vi sammen emballageløsninger, der gør en forskel for din virksomhed. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.
Udbyder
Scanlux Packaging A/S
Kratbjerg 308
3480 Fredensborg
Danmark

Thomas Bülow Skouborg
Telefon: +45 48242900


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.109