23948sdkhjf

CNC Micro bearbejdning

Tilbydes
Udløber
30. november 2022

Mikro bearbejdning af PTFE kræver en kombination af teknisk ekspertise og materiel viden, CNC bearbejdningscentre og de højeste standarder for kvalitetskontrol.

Hvis du også har brug for en  fleksibel sparingspartner, som giver partisk vejledning om valg af plastmateriale og hjælp til komponentdesign, så kan Röchling være den partner, du leder efter.
 
Med 30 års erfaring inden for maskinbearbejdning af plast, fokuserer Röchling på fremstilling af små komponenter til krævende designspecifikationer:

    Komponentdiametre ned til 0,5 mm

    Bore størrelser til 0.1mm

    Vægtykkelse så lav som 0,1 mm ca., selv på PTFE!

    Tolerancer så tæt som 0,02mm

    Overfladebehandling af N4 (0,2 mikro mm Ra)

    Komponentforholdsforhold på 100: 1

Vores kvalitetsmålesystemer og -udstyr, herunder ikke-kontakt- og multisensorsondeinstrumenter, har mulighed for 1micron-nøjagtighed for at levere de højeste niveauer af kvalitetskontrol.

Egenskaberne for PTFE kan ændres ved at tilføje en række fyldstoffer. Fordi PTFE er et  blødt materiale, der gør det ideelt til tætningsanvendelser, har det normalt brug for forstærkning for at forbedre slid og krybebestandighed. Kemisk inertitet og elektriske egenskaber påvirkes også af fyldstoffer.

Der er mange fyldstoftyper, der anvendes som additiver til PTFE. Derefter er der over 300 forskellige kvaliteter af PTFE Compound tilgængelige på markedet. Mange af disse er blevet industristandarder, såsom 25% glasfyldt PTFE og mange er specialfremstillede, såsom 10% kulfiber + 5% bronzefyldt PTFE.

Kontakt os, og hør hvad vi kan hjælpe jer med.

<div id="mailtovinduemodalToMailPopup"> <div id="mailtovinduemodalToCloseMail"> 
What do you want to do ?
New mail<button id="mailtovinduebuttonCopyClipboard">Copy</button><textarea id="mailtovindueselectArea"></textarea></div> </div>
 Udbyder
Röchling Industrial Allingaabro/meta plast

Röchling Industrial Allingaabro/meta plast
Tøjstrupvej 31
8961 Allingåbro
Danmark

John Svendsen
Telefon: +45 61438839


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.172