SPECIALDESIGNEDE biopejse fra danske Decoflame

Tilbydes
Oprettet
Udløber
15. februar 2019

DECOFLAME – DANSK FREMSTILLEDE BIOETHANOLPEJSE

Hvis du savner varmen og hygge fra pejsens flammer, så er en biopejs måske lige noget for dig. Biopejse kræver ingen skorsten og er derfor nemme at installere. Med de flotte og levende flammer spreder en biopejs hygge og liv, uanset hvor du placerer den. 

Decoflame er én af ​​de førende producenter af eksklusive bioethanolpejse. Firmaet blev lanceret i 2008 af designeren Kjell Thomsen. Decoflame anvender ekspertise- og designerkompetencer til at udvikle både standard og efter-mål biopejse til private hjem, eksklusive ejendomsprojekter, såvel som til hotel- og restaurationsbranchen samt kontorfaciliteter.

De dansk producerede bioethanolpejse kombinerer banebrydende teknologi med kvalitet, funktionalitet samt ​​skandinavisk, stilrent design. Alle pejse bliver produceret og testet på fabrikken og er udstyret med en række sikkerhedsmæssige sensorer, f.eks. til spild-, temperatur- og niveausensorer, som sikrer en sikker daglig drift af biopejsen.

Fra marts 2018 udvider firmaet og flytter produktion, kontor og showroom til et nyrenoveret og større domicil i Vestbjerg. Her bliver mulighederne for at fremvise de over 30 specialdesignede biopejse frem for kunder og forretningspartnere helt optimale.

Decoflame tilbyder arkitekter, indretningsarkitekter, entreprenører, husbyggerfirmaer, private kunder m.fl. den perfekte biopejseløsning til ethvert unikt projekt.
Er du interesseret i at vide mere om biopejsene eller har et spændende projekt, hvor du gerne vil implementere en biopejs, da kontakt os gerne. Her kan du også aftale en tid, til at få fremvisning af biopejsene, for at afklare hvilken pejs, der passer til dit projekt.

KONTAKT OS PÅ +45 9630 4800
Udbyder
Decoflame ApS
Vang Mark 2
9380 Vestbjerg
Danmark

Christina Ørum
Telefon: +45 96304800


Se hjemmeside
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.172